Dansk Firma Børs – det forberedte ejerskifte

Dansk Håndværk har indgået samarbejde med Dansk Firma Børs, der har mange års praktisk erfaring i virksomhedsoverdragelser og generations-/ejerskifte af ejerledede virksomheder.

Dansk Firma Børs er landsdækkende med 3 partnere, placeret henholdsvis i København, Nordsjælland og i Aarhus. De kan hjælpe dig igennem hele forløbet fra startdialogen, analysearbejde, processtyring, salgsmodning, sparring og formalia frem til dag din virksomhed er overdraget.

Overvejer du at sælge din virksomhed eller forberede salg, så den måske kan blive mere værd – eller vil du vide mere om det praktiske i selve salgsprocessen, har du som medlem af Dansk Håndværk gratis mulighed for et indledende, personligt og uforpligtende møde.

Don’t rub, touch, or blow on the site after swabbing. Coadministration with other HIV-1 PIs continues to be studied. Therefore, yohimbine should not be administered to patients stabilized on clonidine 온라인 레비트라 제네릭. Detailed Benznidazole dosage information What happens if I miss a dose?

På mødet drøftes dine forventninger og du får mere at vide om processen i forhold til din og din virksomheds særlige forhold.

Første møde er uden beregning og du er velkommen til at kontakte den af partnerne, der passer dig bedst i forhold til din geografiske placering. Ved kontakt skal du oplyse at du er medlem af Dansk Håndværk, så du kan findes i databasen over medlemmer: Du kan kontakte.

  • København/Sjælland: Lars Pio 2220 4807 e-mail: lp@danskfirmabors.dk
  • Nordsjælland/Sjælland: Anders Fisker 2970 0050 e-mail: af@danskfirmabors.dk
  • Jylland/ Fyn: Gunnar Carlsen 4018 9299 e-mail: gc@danskfirmabors.dk

Du kan læse mere om Dansk Firma Børs her.

Læs mere før du går i gang
Ønsker du inspiration og mere viden, før du går i gang med forberedelserne kan du med fordel læse nedenstående:

Vær opmærksom på, at du kan få rådgiverstøtte i forbindelse med arbejdet igennem et af de seks Erhvervshuse, med dækning på 50% op til 100.000 kr. Du kan læse mere om betingelserne for støtte på Erhvervshusenes hjemmesider.