Arrangementer i Dansk Håndværk

Her får du er overblik hvilke arrangementer der er på programmet i og omkring Dansk Håndværk:

Håndværkets Dag & Generalforsamling 2020

Sæt allerede nu kryds i kalenderen fredag d. 18. september 2020, hvor Håndværkets Dag & Generalforsamling afholdes i Aarhus. Vi glæder os til at byde velkommen, og håber at se både gamle og nye medlemmer til en spændende dag med inspirerende indlæg og netværk med kolleger fra hele landet.

Tidligere arrangementer i Dansk Håndværk:

Håndværkets Dag & Generalforsamling 2019

Vi glæder os til at byde velkommen til Håndværkets Dag og Generalforsamling 2019, og vi håber at se både gamle og nye medlemmer til en spændende dag med tre inspirerende oplægsholdere. Håndværkets Dag og Generalforsamling er fredag den 5. april 2019, fra kl. 12.00 på Comwell Hotel Klarskovgaard ved Korsør. Det er i samme weekend som Skills i Næstved, og det giver mulighed for at nå begge arrangementer.
Læs mere her.

Folkemøde 2018: Invitation til åbent hus i Lærlingenes Hus på Bornholm d. 15. juni

Kom forbi Lærlingenes Hus til morgenmad fredag d. 15. juni mellem 9.00 og 10.30 til en snak om, hvordan vi kan tilrettelægge projektet, hvad huset kan anvendes til, og hvordan vi fremmer samarbejdet på tværs af fag og uddannelser.
Læs mere her.

Håndværkets Dag 2018 og 25 års jubilæum

Vi glæder os til at fejre Dansk Håndværks 25 års jubilæum d. 4. maj 2018 i Svendborg, samtidig med Håndværkets Dag og Generalforsamling.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen, og vær med til en faglig, hyggelig og festlig dag med mulighed for festmiddag og overnatning.
Læs mere her.

Folkemøde 2017 på Bornholm

Vi sætter bl.a. fokus på hvad forbrugerne forstår ved den gode håndværkeroplevelse.
Læs mere her.

Håndværkets Dag & Generalforsamling 2017

Vi håber at se både gamle nye medlemmer – også dem der aldrig har deltaget i aktiviteterne før. Håndværkets Dag finder sted fredag d. 28. april 2017  fra kl. 12.00 i Hanstholm.
Læs mere her.

 

Se desuden kalenderen med oversigt over kurser, møder og arrangementer her.

 

Nulstille kodeord
Venligst indtast din e-mail-adresse. Du får et nyt kodeord via e-mail.