Arrangementer i Dansk Håndværk

Her får du er overblik hvilke arrangementer der er på programmet i og omkring Dansk Håndværk:

Håndværkets Dag og Generalforsamling 2021

Efter et år med Coronaforhindringer glæder vi os til igen at byde velkommen til Håndværkets Dag og Generalforsamling 2021. Vi havde håbet at kunne gennemføre arrangementet i maj, men på grund af restriktion har vi igen måtte flytte datoen til september.

Vi håber derfor at se deltagere fra alle medlemsvirksomheder – nye som gamle, små som store – til begivenheden, som finder sted fredag den 3. september 2021.

Generalforsamling i Dansk Håndværk Polstrersektion

Tidligere arrangementer i Dansk Håndværk:

Generalforsamling 2020

Generalforsamling i Dansk Håndværk afholdes fredag d. 18. september 2020. Grundet udviklingen i corona-situationen foregår generalforsamlingen i år skriftligt.

Håndværkets Dag & Generalforsamling 2019

Vi glæder os til at byde velkommen til Håndværkets Dag og Generalforsamling 2019, og vi håber at se både gamle og nye medlemmer til en spændende dag med tre inspirerende oplægsholdere. Håndværkets Dag og Generalforsamling er fredag den 5. april 2019, fra kl. 12.00 på Comwell Hotel Klarskovgaard ved Korsør. Det er i samme weekend som Skills i Næstved, og det giver mulighed for at nå begge arrangementer.

Folkemøde 2018: Invitation til åbent hus i Lærlingenes Hus på Bornholm d. 15. juni

Kom forbi Lærlingenes Hus til morgenmad fredag d. 15. juni mellem 9.00 og 10.30 til en snak om, hvordan vi kan tilrettelægge projektet, hvad huset kan anvendes til, og hvordan vi fremmer samarbejdet på tværs af fag og uddannelser.

Håndværkets Dag 2018 og 25 års jubilæum

Vi glæder os til at fejre Dansk Håndværks 25 års jubilæum d. 4. maj 2018 i Svendborg, samtidig med Håndværkets Dag og Generalforsamling.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen, og vær med til en faglig, hyggelig og festlig dag med mulighed for festmiddag og overnatning.

Folkemøde 2017 på Bornholm

Vi sætter bl.a. fokus på hvad forbrugerne forstår ved den gode håndværkeroplevelse.