Aktiviteter

Kursus i AB18 november 2023

Dansk Håndværk og vores samarbejdspartnere tilbyder kurser og efteruddannelse, der kan ruste dig og din virksomhed til et stadigt mere konkurrencepræget og dynamisk erhvervsmiljø. Udvikling af kompetencer og efteruddannelse er en vej til vækst og udvikling af en stærk og velfungerende virksomhed.

Se aktuelle kurser

Se beskrivelse af alle de kurser, der gentages jævnligt

Som medlem af Dansk Håndværk får op til 30% rabat på en lang række af SMVdanmarks kurser, og du har også adgang til gratis webinarer.

Som arbejdsgiver kan du få tilskud, når dine medarbejdere tager kurser og efteruddannelse. Her kan du se kurser og uddannelser, som Dansk Håndværk ikke selv står bag, herunder AMU-kurser, videregående uddannelser inden for byggeriet, supplerende arbejdsmiljøuddannelse m.v.

Individuelle udviklingsforløb til virksomheder
Dansk Håndværk tilbyder i samarbejde med LivingLean sparring på og udvikling af medlemmernes forretning. Der er fokus på ejerledede virksomheder med mange forskellige funktioner på én og samme person. Der tages afsæt i virksomhedens individuelle ønsker, fx fokus på øget effektivitet, lønsomhed, bedre samarbejde, højere kvalitet  m.v.
Læs mere og book et gratis afklaringsmøde