Projekter

Projekt Kort & Godt

 

Projekt Kort & Godt
Kort & Godt-metoden kan benyttes af uddannelsesinstitutioner, håndværkere og virksomheder inden for byggeriet, hvor mange forskellige faggrupper og virksomheder skal samarbejde. Her har du adgang til information om samarbejdsværktøjet, herunder materialer og vejledning til praksis og undervisning.

 

Projekt Lærlingenes Hus Projekt Lærlingenes Hus
Ønsket om at gøre noget for det danske håndværk, i stedet for udelukkende at tale om det, er grundstenen for projektet omkring Lærlingenes Hus på Bornholm. Læs mere og se billeder og videoer

 

Podcast: Den nysgerrige håndværker Den Nysgerrige Håndværker
Mads Okking, der er udviklingskonsulent i Dansk Håndværk og udlært stenhugger og murer, søger sine svar i godt selskab med spændende personer, som alle har det til fælles, at de ved en hel del om, hvordan vi sammen styrker den danske håndværksbranche. Podcastserien er et samarbejde mellem Dansk Håndværk og 3F og finansieres via Håndværket Udviklingsfond.

 

Proces-håndværker ProceshåndværkeruddannelsenProceshåndværkeruddannelsen er sat sammen af AMU-kurser, der som udgangspunkt er fordelt på seks moduler bestående af fem dage. Roskilde Tekniske Skole og EUC Nord i Hjørring har sammensat forløbene og udbyder uddannelsen. Her er der mulighed for at styrke kompetencerne inden for bl.a. miljøvurderinger, byggeprocesser, kommunikation, konflikthåndtering, samarbejde og kvalitetssikring.