Kurser

Her finder du listen over kurser, webinarer o.l. der udbydes af Dansk Håndværk og vores samarbejdspartnere, samt enkelte relevante tilbud fra enkelte andre arrangører.
Har du overset en tilmeldingsfrist, så skynd dig at ringe til sekretariatet – måske kan vi nå at skaffe en ekstra plads på kurset.

Aktuelle kurser og webinarer

Medlemmer af Dansk Håndværk får op til 30% rabat på en lang række kurser, som udbydes i regi af SMVdanmark. Du kan se omtale af alle kurser på SMVdanmarks hjemmeside.

Specialiseret entrepriseret – udvidet AB 18 for praktikere

Har du styr på det grundlæggende AB 18 men ønsker at bygge ovenpå med mere specialiseret viden? Så har vi det helt rigtige kursus til dig her. Kurset udbydes af Dansk Håndværk i samarbejde med Nexus Advokater


5 webinarer: Styrk effektiviteten i hverdagen – få tips, ideer og værktøjer til en mere produktiv hverdag

Bliv klogere på, hvordan I gør fejl til læring, bruger lean i hverdagen, styrker samarbejdet og forretningsprocesser med simple metoder. Og det endda helt gratis via et eller flere af de kommende webinarer du som medlem af Dansk Håndværk kan tilmelde dig hen over det næste halve år. Kurserne afholdes af LivingLean, og det første kursus foregår den 27. oktober.


Styrk virksomhedens indtjening med stærke arbejdsgange 

– online kursus på 3 moduler med opstart i januar 2023

Det handler om at skabe mere værdi for de samme ressourcer, det handler om at reducere spild af tid og materialer, og det handler om grundig forberedelse. Ofte er det små ændringer i hverdagen, der giver en stor effekt på indtjeningen. Dansk Håndværk byder nu på dette online kursus, der henover tre moduler klæder dig på til at udvikle og styrke din virksomhed.

LivingLean, der gennemfører kurset, har en bred erfaring med effektivisering og virksomhedsudvikling inden for byggebranchen


Udvikling af medlemsvirksomheder

Dansk Håndværk tilbyder i samarbejde med LivingLean sparring på og udvikling af medlemmernes forretning. Mange medlemsvirksomheder er ejerledet og har dermed en ledelse, der indeholder mange forskellige funktioner i en og samme person. Det stiller store krav til den enkelte. LivingLean har erfaringer med store som små udviklingsforløb hos SMV, med det formål at udvikle den enkelte virksomhed. LivingLean tager afsæt i virksomhedens individuelle ønsker til udvikling af forretningen, som kan være inden for øget effektivitet, øget lønsomhed, bedre samarbejde, højere kvalitet – eller hvad virksomheden ønsker at forbedre.
Der lægges op til en individuel udviklingsforløb, da virksomhederne er forskellige og er på forskellige udviklingstrin.


Lederuddannelsen

Det kræver effektiv ledelse at lave godt godt håndværk og have en god forretning. Lederuddannelsen er for alle med et ledelsesmæssigt ansvar i virksomheden, og handler om generel ledelsesforståelse og dit personlige lederskab.

Der fokuseres med denne uddannelse på to emner: resultater og relationer. Resultater betyder bedre indtjening og målrettet udvikling. Det drejer sig om flere ordrer, effektive arbejdsgange og sikker kundehåndtering hos alle medarbejdere. Relationer er det, der sker mellem medarbejderne og mellem medarbejderne og ledesen. Ved hjælp af de gode relationer har vi mulighed for at motivere vores medarbejdere og sikre deres trivsel – samtidig undgår vi dyre kontlfikter.

Uddannelsen er opdelt i tre moduler af hver to dages varighed:
Modul 1: Ledelse
Modul 2: Kommunikation og konflikthåndtering
Modul 3: Situationsbestemt ledelse – ledelse og motivation

Uddannelsen foregår både i Jylland og på Sjælland. Læs mere om tid og sted: Lederuddannelsen

Udvidet lederuddannelse

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk. Gør som dine kollegaer i Dansk Håndværk & Danske Anlægsgartnere: Tag en udvidet branchetilpasset uddannelse, som sætter fokus på forøgelse af din virksomheds resultat igennem ledelse.

Hvorfor en Udvidet lederuddannelse?
Når der skal skabes udvikling i en virksomhed, er der ét element, der altid skal være på plads. En ambitiøs og vedholdende ledelse!

Uddannelsen gennemføres med en praktisk tilgang, hvor korte oplæg henføres til konkrete situationer og hverdagsoplevelser. Vi går nu endnu mere i dybden med dine egne holdninger og viden, og derfor forventer vi også, at du er klar til at byde ind med dine erfaringer. Vi lærer forskelligt – mange af os lærer ved at være aktive, løse praktiske opgaver. Derfor gennemføres kurset med afveksling og brug af mange forskellige metoder. Den kendte aktive tilgang vil blive prioriteret frem for stillesiddende arbejde. Så vi skal op af stolen og i sving.

Uddannelsen er opdelt i 3 moduler af hver 2 dages varighed: Læs mere om tid og sted: Udvidet Lederuddannelse


Webinarer og netværksmøder om de nye klimakrav og LCA-beregninger

Videncenter om Bygningers Klimapåvirkninger (VCBK) afholder løbende netværksmøder og webinarer om de kommende klimakrav.


TIDLIGERE KURSER, WEBINARER OG GÅ-HJEM-MØDER:

Tidligere webinarer – tilgængelige for afspilning:

Tidligere kurser m.v – Dansk Håndværk.


27. oktober 2022: AB18 dagskursus

Må en bygherre frit ændre i en opgaves omfang? Hvornår kan du ifalde dagbod? Hvornår må du standse arbejdet? Få en grundig gennemgang af de vigtigste dele af byggeriets standardvilkår AB 18, fortalt og forklaret på en måde, så man sikrer sig at bruge reglerne på den forretningsmæssigt bedste måde. Kurset afholdes i Middelfart.

16. maj 2022 Gratis webinar: Tag med til onlinemøde om sagsbehandlingstider i Københavns Kommune

Ansøger du om byggetilladelse i Københavns Kommune?

På mødet vil Københavns Kommune fortælle om, hvordan de arbejder med at komme gennem sagsbunkerne. Du kan høre om, hvad der sker i maskinrummet når ansøgningen behandles, og hvordan ’den gode ansøgning’ ser ud. Du får også indblik i hvilke typiske fejl og mangler i enkelte ansøgninger, der forsinker alle de andre. På mødet er der også sat tid af til, at Københavns Kommune kan lære noget af dig.

Hvis du er ansøger eller potentiel ansøger kan du på mødet blive klædt bedre på til at lave gode ansøgninger, der bliver behandlet hurtigere. Men alle interesserede er velkomne til at deltage.

7. april eller 26. 2022: Bygger du for privatkunder
Tilmelding senest hhv. den 1.  eller den 20. april

Endagskursus som sætter fokus på aftalereglerne, når du bygger for privatkunder/forbrugere, herunder særligt AB Forbruger (Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugerkunder).Kend aftalereglerne – få styr på dine kontrakter – undgå konflikter, Kursus fra SMVdanmark.

29. marts 2022 Gratis webinar: Sandsten – nedbrydning, istandsættelse og vedligehold

Vil du vide mere om, hvordan sandsten skal vedligeholdes og istandsættes, så kan du deltage på et gratis webinar den 29. marts klokken 17.00 til 18.00. På webinaret – der arrangeres af BYG-ERFA – kan møde konservator Julie Bartholdy, der har skrevet erfaringsbladet ’Sandsten – nedbrydning, istandsættelse og vedligehold’. Hun fortæller om de skader, der opstår, og hvordan de udbedres.

29. marts 2022 Gratis webinar: Hvordan sikrer du dig selv og dine nærmeste bedst muligt ved alderdom, sygdom og dødsfald?

Har du overvejet, hvem der skal arve eller træffe beslutninger for dig, hvis du en dag ikke selv er i stand til det – fx på grund af alvorlig sygdom, stress og demens? Det er måske ikke de sjoveste overvejelser, men nødvendige og ikke mindst vigtige for dig selv og din familie. På webinaret har du mulighed for at få svar på spørgsmål omkring arv, testamente og fremtidsfuldmagter, og vi gør dig klogere på, hvordan du sikrer dig selv og din familie bedst muligt. Under webinaret har du mulighed for at stille spørgsmål. Webinaret afholdes tirsdag d. 29. marts kl. 17.00 – 18.00.

28. februar 2022 – Hør hvordan hackeren arbejder – og kom på forkant med din cybersikkerhed

SMVdanmark og Tryg inviterer til seminar om cybersikkerhed, hvor du får indblik i, hvordan hackerne arbejder, og hører om, hvordan vi kan løse problemet politisk og i praksis.

Arrangementet finder sted kl. 15.00-18.30 på Hotel Crowne Plaza i København.

24. – 25. februar 2022 (Nyt hold): Lederuddannelsen – Jylland
Tilmeldingsfrist den 20. januar 2022 – OBS! Mulighed for sen tilmelding, da er stadig er ledige pladser

Her er muligheden for at sende dine gode folk på sjakbajs/formandsuddannelse, som er tilpasset branchen og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed. Uddannelsen er opdelt i 3 moduler af hver 2 dages varighed.

22. – 23. februar 2022 (Nyt hold): Udvidet Lederuddannelse
Tilmeldingsfrist den 15. januar 2022 – OBS! Mulighed for sen tilmelding, da der stadig er ledige pladser

Den “Udvidede Lederuddannelse” er et nyt tiltag der går i dybden, som overbygning på den eksisterende Lederuddannelse. Her bygger vi videre på Lederuddannelsen, med mulighed for at dygtiggøre sig yderligere i faget ledelse og personlig udvikling. Deltagelse forudsætter at man har deltaget i Lederuddannelsen eller har en anden lederuddannelse. Uddannelsen vil fortsat være praktisk anlagt samt foregå via 3 moduler á 2 dage, og starter i februar 2022.

16. – 17. marts 2022: Den kompetente og ansvarsbevidste medarbejder – Jylland – Aflyst
Tilmeldingsfrist den 15. februar 2022

Den kompetente og ansvarsbevidste medarbejder – som gør en markant forskel i dagligdagen. Her er kurset, hvor du har mulighed for at sende dygtige medarbejdere på – eller medarbejdere, som du gerne ser udvikle sig både personligt og som medarbejder ved at tage ansvar og gå forrest i det daglige arbejde. Målet er at give den udvalgte medarbejder en god, udfordrende og lærerig oplevelse, som får ham/hende til at vokse som menneske og medarbejder.
Kurset finder sted i Kolding, og er med overnatning.

4. – 5. april 2022: Den kompetente og ansvarsbevidste medarbejder – Sjælland – Aflyst
Tilmeldingsfrist den 1. marts 2022

Den kompetente og ansvarsbevidste medarbejder – som gør en markant forskel i dagligdagen. Her er kurset, hvor du har mulighed for at sende dygtige medarbejdere på – eller medarbejdere, som du gerne ser udvikle sig både personligt og som medarbejder ved at tage ansvar og gå forrest i det daglige arbejde. Målet er at give den udvalgte medarbejder en god, udfordrende og lærerig oplevelse, som får ham/hende til at vokse som menneske og medarbejder.
Kurset finder sted i Kalundborg, og er med overnatning.

Workshop om digital kommunikation – Røst kommunikation
Tilmeldingen lukker 1/2 2022 eller når der er 10 tilmeldte virksomheder (først til mølle).

En stor andel af danske SMV’er udnytter ikke deres digitale kanaler effektivt. Hvis din virksomhed er en af dem, så benyt chancen for at lave om på det.

Book en gratis workshop med RØST Kommunikation og få gode råd.

Spørg Erhvervsstyrelsen – et webinar om Covid-19-støtteordninger

Webinaret afholdes onsdag d. 26 januar kl. 9.00 – 10.00

Coronapandemien har givet os mange bekymringer, men heldigvis har der været hjælp at hente i de mange støtteordninger, der er kommet hen ad vejen og som SMVdanmark ind i mellem har skullet kæmpe hårdt for. Men de mange forskellige ordninger kan være ret svære at finde rundt i og derfor inviterer vi nu til et webinar, hvor du kan få svar.

Webinar 18. januar 2022: Finansiering af dine grønne visioner
Tilmeldingsfrist den 18. januar 2022 kl. 8.00

SMV:Grøn er en pulje, du kan søge, når du vil skærpe din virksomheds grønne profil. Der åbnes for næste  ansøgningsrunde den 24. januar 2022. Der kan gives enten op til 50.000 eller op til 150.000 kr. i tilskud. På dette gratis webinar får du et udførligt indblik i, hvad du og din virksomhed får ud af at deltage i SMV:Grøn – både indholdsmæssigt og økonomisk. Arrangør: Erhvervshusene.

17. – 18. januar 2022 (Nyt hold): Lederuddannelsen – Sjælland
Tilmeldingsfrist den 10. december

NYT – Som noget nyt tilbydes lederuddannelsen også på Sjælland.

Her er muligheden for at sende dine gode folk på sjakbajs/formandsuddannelse, som er tilpasset branchen og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed. Uddannelsen er opdelt i 3 moduler af hver 2 dages varighed.

Webinar 6. januar 2022: Finansiering af dine grønne visioner
Tilmeldingsfrist den 6. januar 2022 kl. 14:45

SMV:Grøn er en pulje, du kan søge, når du vil skærpe din virksomheds grønne profil. Der åbnes for næste  ansøgningsrunde den 24. januar 2022. Der kan gives enten op til 50.000 eller op til 150.000 kr. i tilskud. På dette gratis webinar får du et udførligt indblik i, hvad du og din virksomhed får ud af at deltage i SMV:Grøn – både indholdsmæssigt og økonomisk. Arrangør: Erhvervshusene.

1. – 2. december 2021 (Nyt hold): Lederuddannelsen – Jylland
Tilmeldingsfrist den 1. november

Her er muligheden for at sende dine gode folk på sjakbajs/formandsuddannelse, som er tilpasset branchen og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed. Uddannelsen er opdelt i 3 moduler af hver 2 dages varighed.

11. november 2021: Kick-off-workshop – Play Your Talent
Tilmeldingsfrist den 3. november

Dansk Håndværk inviterer til kick-off-workshop om talentudvikling i din håndværksvirksomhed.
Sætter man fokus på talenterne og får sat dem rigtigt i spil opnår man trivsel, bedre tone og samarbejde på byggepladserne.

9. – 10. november 2021: Den kompetente og ansvarsbevidste medarbejder
Tilmeldingsfristen den 10. oktober

Den kompetente og ansvarsbevidste medarbejder – som gør en markant forskel i dagligdagen. Her er kurset, hvor du har mulighed for at sende dygtige medarbejdere på – eller medarbejdere, som du gerne ser udvikle sig både personligt og som medarbejder ved at tage ansvar og gå forrest i det daglige arbejde. Målet er at give den udvalgte medarbejder en god, udfordrende og lærerig oplevelse, som får ham/hende til at vokse som menneske og medarbejder.
Kurset finder sted i Kolding, og er med overnatning.

10. november 2021: AB 18 kursus – Deltag fysisk eller hjemme fra dit kontor
Tilmeldingsfrist den 3. november

Få forklaret forskellene mellem ny og gammel AB, så du kan forstå og bruge de nye vilkår i praksis. Det er tilbuddet i dette kursus, hvor du enten kan vælge at deltage fysisk – eller blive hjemme og deltage i kurset fra din PC. Som online deltager får du mulighed for at deltage og stille spørgsmål fuldstændig som, hvis du var til stede. Ved tilmeldingen bedes du angive, hvorvidt du deltager fysisk eller online.

28. oktober, 11. og 25. november . Styrk lønsomheden med stærke interne arbejdsgange
Online kursus i 3 moduler – Tilmeldingsfrist er den 22. oktober.

Online-kursus i Teams med fokus på de interne arbejdsgange og planlægning af opgaverne. Inddrag medarbejderne i udviklingen af virksomhedens arbejdsgange og skab opmærksomhed om hvordan virksomhedens lønsomhed kan øges gennem stærke arbejdsgange. Kurset består af 3 moduler med individuel sparring mellem modulerne. Du bliver introduceret til metoder og Leanværktøjer, som kan bruges i virksomheden mellem modulerne og efter kurser. Lean metoden sikrer vedvarende forbedringer af arbejdsgangene, til gavn for virksomhedens effektivitet og lønsomhed.

5. – 6. oktober 2021. (Nyt hold): Ejerlederuddannelse 2021/2022
Tilmeldingsfrist 1. oktober 2021

Ta’ en ejerlederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan gøre din hverdag som ejerleder nemmere og samtidig øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed. Vi har lagt vægt på, at underviserne kender de små og mellemstore virksomheder, hverdagens udfordringer og vigtigheden af at fokusere på praktiske løsninger.

AFLYST – 24. november 2021: AB18 begynderkursus
Tilmeldingsfrist den 20. oktober

Må en bygherre frit ændre i en opgaves omfang? Hvornår kan du ifalde dagbod? Hvornår må du standse arbejdet? Få en grundig gennemgang af de vigtigste dele af byggeriets standardvilkår AB 18, fortalt og forklaret på en måde, så man sikrer sig at bruge reglerne på den forretningsmæssigt bedste måde. Kurset afholdes i Middelfart.

10. og 24. juni samt 1. juli. Styrk lønsomheden med stærke interne arbejdsgange (Online kursus i 3 moduler )

Online-kursus i Teams med fokus på de interne arbejdsgange og planlægning af opgaverne. Inddrag medarbejderne i udviklingen af virksomhedens arbejdsgange og skab opmærksomhed om hvordan virksomhedens lønsomhed kan øges gennem stærke arbejdsgange. Kurset består af 3 moduler med individuel sparring mellem modulerne. Du bliver introduceret til metoder og Leanværktøjer, som kan bruges i virksomheden mellem modulerne og efter kurser. Lean metoden sikrer vedvarende forbedringer af arbejdsgangene, til gavn for virksomhedens effektivitet og lønsomhed.

8. – 9. juni 2021: Den kompetente og ansvarsbevidste medarbejder

Den kompetente og ansvarsbevidste medarbejder – som gør en markant forskel i dagligdagen. Her er kurset, hvor du har mulighed for at sende dygtige medarbejdere på – eller medarbejdere, som du gerne ser udvikle sig både personligt og som medarbejder ved at tage ansvar og gå forrest i det daglige arbejde. Målet er at give den udvalgte medarbejder en god, udfordrende og lærerig oplevelse, som får ham/hende til at vokse som menneske og medarbejder.
Kurset finder sted i Kolding, og er med overnatning.

22.-23. marts 2021: Den kompetente og ansvarsbevidste medarbejder

Den kompetente og ansvarsbevidste medarbejder – som gør en markant forskel i dagligdagen. Her er kurset, hvor du har mulighed for at sende dygtige medarbejdere på – eller medarbejdere, som du gerne ser udvikle sig både personligt og som medarbejder ved at tage ansvar og gå forrest i det daglige arbejde. Målet er at give den udvalgte medarbejder en god, udfordrende og lærerig oplevelse, som får ham/hende til at vokse som menneske og medarbejder.
Kurset finder sted i Kolding, og er med overnatning.

8. marts 2021: Formandsuddannelsen

Her er muligheden for at sende dine gode folk på sjakbajs/formandsuddannelse, som er tilpasset branchen og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed. Uddannelsen er opdelt i 3 moduler af hver 2 dages varighed.

30. november 2020: Udvidet Formandsuddannelse

Den “Udvidede Formandsuddannelse” er et nyt tiltag der går i dybden, som overbygning på den eksisterende Formandsuddannelse. Her bygger vi videre på formandsuddannelsen, med mulighed for at dygtiggøre sig yderligere i faget ledelse og personlig udvikling. Deltagelse forudsætter at man har deltaget i Formandsuddannelsen eller har en anden lederuddannelse. Uddannelsen vil fortsat være praktisk anlagt samt foregå via 3 moduler á 2 dage, og starter i november 2020.

18. november 2020: AB18 begynderkursus

Må en bygherre frit ændre i en opgaves omfang? Hvornår kan du ifalde dagbod? Hvornår må du standse arbejdet? Få en grundig gennemgang af de vigtigste dele af byggeriets standardvilkår AB 18, fortalt og forklaret på en måde, så man sikrer sig at bruge reglerne på den forretningsmæssigt bedste måde. Kurset afholdes i Middelfart.

27. eller 29. oktober 2020: Morgenmøde om beregning af rentabilitet

Hvordan beregnes rentabilitet? Og hvornår er der et krav om rentabiliteten skal beregnes? Det er et par af de spørgsmål vi ofte får, og for at forebygge fejl og misforståelser, tilbyder vi nu et morgenmøde, hvor du kan blive klogere på rentabilitetsberegning.
Møderne afholdes i både Silkeborg og København hhv. tirsdag d. 27. og torsdag d. 29. oktober – begge dage fra kl. 7.30 – 10.00.

28. oktober 2020: Ejerlederuddannelse 2020/2021 (opstart)

Ta’ en ejerlederuddannelse, som er tilpasset dig og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at gøre din hverdag som ejerleder nemmere, og samtidig øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed. Vi har lagt vægt på, at underviserne kender de små og mellemstore virksomheder, hverdagens udfordringer og vigtigheden af at fokusere på praktiske løsninger.

7. oktober 2020: Tilbudsloven – regler og rettigheder ved licitationer

Hvad enten du skal give tilbud som underentreprenør eller direkte til bygherren, er det vigtigt at kende spilleregler og faldgruber. Herved minimerer du nemlig risikoen for, at dit tilbud bliver afvist og at tilbudsgivningen har været spildt arbejde. Kurset afholdes i Middelfart.
Kurset er aflyst pga. for få tilmeldte.

11. eller 12. august 2020: Medlemsmøde om DHV+

Mere tid til håndværksopgaven og kunderne – mindre tid brugt på administration. Lyder det som noget for din virksomhed? Så kom med til Medlemsmøde i København eller på vores online webinar, og få en grundig introduktion til hvordan du med DHV+ kan effektivisere den daglige drift, og gøre styring af løn, ordrer og bogføring lettere.

11. marts 2020: Formandsuddannelse 2020 (opstart)

Send dine gode folk på sjakbajs/formandsuddannelse, som er tilpasset branchen og din virksomhed, og som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges til at øge arbejdsglæden og resultaterne i din virksomhed. Uddannelsen forløber over 3 moduler fra marts til maj af hver 2 dages varighed.
Læs mere her. 

3. – 4. marts 2020: Kundekursus der betaler sig!

Alle virksomheder arbejder med salg – men hvis du vil udvikle din evne til at sælge og du også gerne vil udvikle din evne til at lave en bedre bundlinje, så kræver det en dygtig og målrettet salgsindsats i hverdagen. På dette kursus fokuserer vi på følgende: Selve kundeoplevelsen og arbejdet med mersalg og kunderelationer. Kurset finder sted d. 3. og 4 marts i Kolding, og er med overnatning.
Læs mere her. 

5. eller 6. februar 2020: Gå-hjem-møde, Bliv klar til den nye ferielov

Med den nye ferielov siger vi goddag til flere nye begreber. Men hvad betyder de for, hvordan du administrerer ferie i din virksomhed? Det giver vores jurister Susanne Oldenburg og Gitte Thune dig indsigt i, sammen med statsautoriseret revisor Anne Cathrine Nielsen fra Beierholm. Gå-hjem-mødet afholdes i både Kolding og Slagelse.
Læs mere her. 

23. januar eller 29. januar 2020: Kursus i AB 18

Byggeriets nye standardkontrakter AB 18 og Forenklet AB 18 er udarbejdet med henblik på anvendelse på bygge- og anlægsopgaver som udbydes fra 1. januar 2019. Måske har du allerede mødt dem, ellers kommer du helt sikkert til det snart. Kom på kursus med Dansk Håndværk i samarbejde med SMVdanmark d. 23. januar i København eller d.  29. januar 2020 i Haderslev, så du i praksis kan forstå og bruge de nye vilkår.
Læs mere her.

9. januar 2020 i Hillerød: Lærling med Power – Styrk dine lærlinge og giv dem en resultatskabende adfærd

”Lærling med power” giver dig som mester en lærling, der kan blive endnu bedre til at tage socialt og fagligt ansvar, endnu bedre til at kommunikere og endnu bedre til at servicere dine kunder – en lærling, der er et endnu større aktiv for din virksomhed.
Læs mere her.

14. november 2019 i Aarhus: Få styr på GDPR

Datatilsynet har i år haft 11.177 danske GDPR sager. Er du i tvivl om du lever op til GDPR-reglerne, så kom til gratis GDPR-møde i Aarhus den 14. november 2019 fra 9:00 – 12:00. Arrangementet afholdes af SMVdanmark.
Læs mere her. 

26. november 2019 i Middelfart: Kursus – AB 18: Spilleregler for byggearbejde

AB 18 er de nye standardkontrakter, der afløser AB 92. At kende sine rettigheder og forpligtelser kan betyde forskellen mellem overskud og underskud på en opgave. Hvad er dine rettigheder? Hvad er dine forpligtelser? Kom på kursus med Dansk Håndværk i samarbejde med Danske Malermestre, den 26. november 2019, i Middelfart, så du i praksis kan forstå og bruge de nye vilkår.
Læs mere her.

3. oktober 2019: Gå-hjem-møde – Vind eller forsvind på internettet

Hvor god er din hjemmeside? Langt de fleste kunder tjekker virksomheden online, før de beslutter sig for et køb. Kom til et gratis gå-hjem-møde med Dansk Håndværk i samarbejde med SMVdanmark den 3. oktober 2019. Byg en stærk hjemmeside og find ud af, hvordan du får et bedre udbytte af din hjemmeside.
Læs mere her.

17. september 2019: Gå-hjem-møde – Hvad kan man lære af en konkurs?

Dansk Håndværk inviterer til gå-hjem-møde tirsdag den 17. september 2019. Kom og hør Henrik Skriver Rasmussens ærlige oplæg om, hvad man kan lære af en konkurs og hvad der kan være af faldgruber i en travl hverdag, hvor enderne helst skal mødes, men ikke altid gør det.
Læs mere her.

12. september i Kolding eller 19. september i Hillerød: Lærling med Power – Styrk dine lærlinge og giv dem en resultatskabende adfærd

”Lærling med power” giver dig som mester en lærling, der kan blive endnu bedre til at tage socialt og fagligt ansvar, endnu bedre til at kommunikere og endnu bedre til at servicere dine kunder – en lærling, der er et endnu større aktiv for din virksomhed. Læs mere her.

24. juni 2019: Gratis webinar om digitalisering af byggeriet

Hvilke krav stilles der til bygherre, rådgivere og entreprenører i offentligt- og privat byggeri? Deltag i gratis webinar om IKT-bekendtgørelse og projektweb. Webinaret afholdes af Københavns Erhvervsakademi, Kea.
Læs mere her.

27. maj 2019 i Silkeborg: Den nye ferielov – kom til informationsmøde

Den 1. september 2020 får vi ny ferielov i Danmark. Allerede fra den 1. september 2019 kommer der et overgangsår, så vi kan blive klar til den nye lov. Hvilken betydning har den nye ferielov 2020 for din virksomhed? Dansk Håndværk holder informationsmøde for medlemmer den 29. april 2019 i Håndværkets Hus, København.
Læs mere her

23. maj 2019 i Hillerød: Lærling med Power

Styrk dine lærlinge og giv dem en resultatskabende adfærd
”Lærling med power” giver dig, som mester, en lærling, der kan blive endnu bedre til at tage socialt og fagligt ansvar, endnu bedre til at kommunikere og endnu bedre til at servicere dine kunder – en lærling, der er et endnu større aktiv for din virksomhed.
Læs mere her

2. maj 2019 i Odense – Gå-hjem-møde: Bliv klædt på til at styre din virksomhed ind i den digitale tidsalder

Som virksomhedsleder skal du løbende håndtere et utal af udfordringer. Måske står der digitale eller automatiseringsløsninger på nogle af dem? Men hvordan griber man det an? Det kan projektet ”Digital Ledelseskultur” måske give dig svarene på. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole inviterer til informationsmøde
Læs mere her

11. april 2019: Byggeaffald til genbrug – seminar i Næstved

Næstved Erhverv afholder den 11. april 2019 et seminar om Byggeaffald til Genbrug. Seminaret skal gøre os lidt klogere på forskellige metoder til håndtering af byggeaffald. Det er gratis at deltage, og finder sted hos AffaldPlus i Næstved, som vil præsentere en række muligheder for, at affald kan sorteres til direkte genbrug og genanvendelse.
Læs mere her

3. og 9. april 2019, Gå-hjem-møde: Sådan undgår du at blive brugt som ’bank’ af store kunder!

Er du en af de mange, der kæmper med at få store kunder til at acceptere en fair betalingsfrist? På SMVdanmarks gå-hjem-møder bliver du klogere på dine muligheder og rettigheder. Mange store virksomheder kræver, at deres mindre leverandører accepterer betalingsfrister på 2-4 måneder efter leveret arbejde. Leverandøren bliver reelt brugt som bank og må selv håndtere de udfordringer, det giver for virksomhedens likviditet at skulle vente længe på betalingen. Som medlem af Dansk Håndværk er det gratis at deltage i gå-hjem-møderne.
Læs mere her.