Aktuelle kurser
Mester Fester

Hop til kursusoversigten

Se beskrivelse af alle de kurser, der gentages jævnligt

Som medlem af Dansk Håndværk får op til 30% rabat på en lang række af SMVdanmarks kurser, og du har også adgang til gratis webinarer.

Dansk Håndværks lederuddannelse er tilskudsberettiget. Som arbejdsgiver kan du få tilskud, når dine medarbejdere tager kurser og efteruddannelse.
Læs om tilskud til efteruddannelse

Kurser og uddannelser, som Dansk Håndværk ikke selv står bag, herunder AMU-kurser, videregående uddannelser inden for byggeriet, supplerende arbejdsmiljøuddannelse m.v.

Dansk Håndværk tilbyder i samarbejde med LivingLean sparring på og udvikling af medlemmernes forretning. Læs mere og book et gratis afklaringsmøde

Aktuelle kurser

Kurser, workshops og webinarer i 2024

 • Kom nemt i gang med bæredygtighedsrapportering! Hør hvad Valified platformen kan gøre for jer
  Som medlem får du adgang til Valifieds bæredygtighedsplatform med 40% rabat
  Læs mere – se datoer for GRATIS webinarer

 • Håndtering af fugt i byggerier (GRATIS)
  Torsdag d. 11. juni kl. 13:00-16:00 2024, A.C. Meyers Vænge 15, Kbh. SV
  Præsentation af resultater fra projekt. Det drøftes, hvordan branchen kan tage ansvar for/bidrage til at den indsamlede viden bringes ud til byggeriets parter. Det skal ses i lyset af, at forespørgsler hos styrelsen med ansvar for bygningsreglementet, hos FRI, hos Bygherreforeningen, hos DI Byggeri og hos Dansk Håndværk har peget på, at det er uklart, hvor meget den eksisterende vejledning om håndtering af fugt i byggeriet anvendes i praksis i byggeriet.
  Læs mere

 • Ejerlederuddannelsen

  Der starter forløb op både i juni 2024 og oktober 2024

  Ejerlederuddannelsen er opdelt i seks moduler af hver to dages varighed hen over 12 måneder med start i oktober 2024. Ejerlederuddannelsen er tilpasset dig og din virksomhed og sætter fokus på, hvordan ledelse kan øge arbejdsglæde og resultaterne i din virksomhed.
  Læs mere

 • Netværkmøder om klimakrav – møde både i Aalborg, Holstebro, Næstved og Odense
  I september 2024
  For dig, der gerne vil kende de nye klimakrav og opnå indsigt i, hvordan du skal arbejde med dem, og hvad de betyder for dig og din virksomhed, inviterer VCBK til regionale netværksmøder i hele landet. Meld dig til i god tid – det er først-til-mølle.
  Læs mere

 • Håndværkermessen i Middelfart – med særligt medlemsarrangement
  D. 20. og 21. september 2024, Lillebæltshallerne, Færøvej 2, 5500 Middelfart
  Dansk Håndværks Polstrersektion inviterer traditionen tro til Håndværkermesse i Lillebæltshallerne i Middelfart. Her kan du igen i år opleve det nyeste inden for håndværk, møde fagfolk og få inspiration til dit næste projekt. Der er udstillinger med værktøj, materialer, tekstiler og læder til møbelpolstring, autopolstring og gardinmontering mv.
  Læs mere

 • Mester Fester – Årets Mester Fest
  Mester Fester
  Fredag d. 4. oktober 2024, ODDS AND ENDS + TUNNELFABRIKKEN Oceanvej 1 – København
  Vi har lagt os i selen for at holde et brag af en feel-good fest for selvstændige mestre i Danmark. En fest hvor vi fejrer de mestre, der tager initiativ, skaber arbejdspladser, og som udvikler det danske håndværk.
  Læs mere

 • Håndtering af regnvand (15% medlemsrabat på prisen) 
  D. 5. – 7.  november 2024, Aarhus, Teknologisk Institut
  Få den nyeste faglige og praktiske viden med at udføre regnvandsløsninger og lokal afledning af regnvand (LAR) – både klassiske som faskiner og mere grønne som håndtering af regnvand på terræn og grønne tage.
  Læs mere

 • AB 18 – spilleregler for byggearbejde
  Tirsdag d. 26. november 2024, HUSETs konferencecenter, Middelfart
  Almindelige betingelser for arbejder og leverancer i bygge- og anlægsvirksomhed. At kende sine rettigheder og forpligtelser kan betyde forskellen mellem overskud og underskud på en opgave.
  Læs mere

 

Se beskrivelse af alle de kurser, der gentages jævnligt