Medlemsfordele

Download onepager om medlemsfordele til opslagstavlen

Juridisk rådgivning Du er dækket af en overenskomst
Kunder og samarbejdspartnere efterspørger ordnede forhold. Dansk Håndværk har overenskomst med 3F, Blik & Rør, Dansk Metal og HK.

Personalejuridisk rådgivning
Dansk Håndværks konsulenter rådgiver om overenskomst- og personaleforhold, både når det gælder ansatte og lærlinge.

Vi hjælper dig med at løse tvister med medarbejdere og fagforeningen.

Erhvervsjuridisk rådgivning
Vi rådgiver om entrepriseret, køberet, aftaleret, erhvervslejeret m.m. Vi gennemgår kontrakter og hjælper med at løse konflikter.

Rådgivning om sikkerhed og arbejdsmiljø
Som medlem har du adgang til gratis rådgivning om arbejdsmiljø hos Byggeriets Arbejdsmiljøbus (BAMBUS), som rådgiver om alt fra opsætning af stillads til indretning af værksted.
Dansk Håndværk garanti Dansk Håndværks garanti
Du er omfattet af Dansk Håndværks garantiordning, som dækker op til 150.000 kr. pr. byggesag. Det giver dine kunder tryghed, og det kan du benytte dig af i din markedsføring. Dansk Håndværk stiller garantimærket til din rådighed, og du har adgang til at vise din virksomhed frem på oversigten over medlemsvirksomheder.

Mere om Dansk Håndværks garanti
Talerør Fællesskab og erhvervspolitik
Når lovgivning og regler påvirker vores fag og branche, er Dansk Håndværk dit talerør. Vi har et tæt samarbejde med og en tydelig stemme i SMVdanmark. Som medlem i Dansk Håndværk er du automatisk medlem af Erhvervsorganisationen SMVdanmark.
Kurser Kurser, arrangementer og netværk, der fremtidssikrer og udvikler din virksomhed
Dansk Håndværk udbyder og formidler aktiviteter, der passer til dine behov. Vi ruster dig til at håndtere nye krav i samfundet, fx når det gælder bæredygtighed og klimaforhold.

Aktuelle kurser m.v.
Comwell Rabat på 14% på overnatning og morgenmad på alle Comwell hoteller
Dansk Håndværk har indgået en firmaaftale, der giver medlemmer i Dansk Håndværk en fast rabat på 14% af på dagens standard værelsespris inkl. morgenbuffet ved bookinger op til 9 værelser pr. nat. Ved nogle lokationer er der også gratis parkering.

Læs mere
Stop indbrud Fri for tyveri
Vi har gjort tyverisikring til en medlemsfordel. Vi vil hjælpe vores medlemsvirksomheder til at sikre sig effektivt mod indbrud og tyveri ved at gøre det attraktivt og nemmere. Som medlemsvirksomhed i Dansk Håndværk får du adgang til gratis rådgivning hos Unisecure og rabat på DNA-mærkning og avanceret låsesystem.

Tyverisikring som medlemsfordel
Se video med gode 5 gode råd mod tyveri i håndværkerbiler
It-systemer Medlemsrabat på relevante it-løsninger
Du har adgang til medlemsrabat på it-systemer målrettet små og mellemstore virksomheder inden for håndværksbranchen, bl.a. lønsystem, tidsregistrering, regnskab, ordre- og sagsstyring og kvalitetssikring. Der er mulighed for individuelle løsninger,  herunder outsourcing af bogføring og løn.

Oversigt over it-løsninger/outsourcing
Rådgivning Rådgivning og administrative services til dig som ejer af en virksomhed
Du har adgang til rabat på administrative serviceres og ekspertrådgivning, fx ved udvikling af din virksomhed, generationsskifte, finansiering, skat, virksomhedssalg, eller hvis din livssituation ændrer sig på afgørende vis.

Rådgivning som medlemsfordel
Købsstædernes Forsikring Forsikringer med kontante fordele
Dansk Håndværks samarbejde med Købstædernes Forsikring giver dig adgang til at tegne både erhvervsforsikringer og private forsikringer til en fordelagtig pris hos assurandører med kendskab til håndværkerbranchen.

Medlemstilbud ved Købstædernes Forsikring
Pension for Selvstændige Pensionsordning der sikrer dig og din familie
Dansk Håndværks samarbejde med Pension for Selvstændige giver dig adgang til kvalificeret rådgivning, så du kan sikre dig selv og din familie bedst muligt i forhold til pension, tab af erhvervsevne m.v.

Medlemstilbud ved Pension for Selvstændige
Indkøbsnetværket Der er penge at spare med Indkøbsnetværket
En stor andel af Dansk Håndværks medlemmer høster kontante fordele i Indkøbsnetværket i form af rabatter på fx energi, brændstof, materiel og kontorartikler. Der er ingen gebyrer forbundet med brug af Indkøbsnetværket.

Få rabat på dine indkøb
Lærlingenes Hus Medlemmer kan bo i Lærlingenes Hus
Huset ligger i skøn natur i Allinge på Bornholm med udsigt direkte til strand og vand.

Bookingportal dhv.bookhus.dk

 

Book Lærlingenes Hus