Nyhedsbrev

NYT FRA DANSK HÅNDVÆRK:

Med Dansk Håndværks nyhedsbrev – Nyt Fra Dansk Håndværk – får du cirka hver 14. dag en opsummering af de vigtigste nyheder som e-mail. Fra det korte resume kan du klikke dig direkte ind på de nyheder, der har din interesse. Nyhederne er udvalgt så de har interesse for langt flere end medlemsvirksomheder – så interesserede virksomhedsejere, iværksættere og medier kan med fordel også tilmelde sig, ligesom du er velkommen til at tilmelde flere fra hver virksomhed – eksempelvis i administration m.v.

Tilmeld dig nyhedsmailen her.
Du skal blot udfylde de to felter med e-mail adresse og navn. Husk at udfylde med navn eller firmanavn, så vi kan se at du er en virkelig person – særligt hvis din mailadresse i sig selv ikke indeholder firmanavn eller lignende, der viser at det ikke er spam. “Mystiske” mailadresse fra spam-computere (som eksempelvis sdsgfdgdfg@aol.com / Mrs Tammy Smith) slettes nemlig automatisk – Tilmeld dig her .

MEDLEMSINFO

Dansk Håndværk sender desuden nyheder af særlig interesse for medlemmerne direkte til deres e-mail. Eksempelvis information om overenskomst, visse juridiske spørgsmål, tilbud om kurser, møder, generalforsamling m.m. Du bliver automatisk tilmeld denne med den e-mail du har stående i din virksomhedsprofil eller har angivet til Dansk Håndværk.

NYT OM PERSONALE:

Vores nyhedsbrev “Nyt om personale” sendes automatisk hver måned til alle vores medlemmer, og omhandler alt om personale fra ansættelser til afskedigelser og nyheder på vores overenskomster og meget meget mere.