Kalder alle håndværksmestre – læg arm med Okking 😎 🎉

Det bliver en kanon aften! Hvis man altså tør!

Og hvis du tør lægge arm med Dansk Håndværks udviklingskonsulent, Mads Okking, i fagquizzen, så er der præmier i hånden, når du vinder. Det er blot en af de mange indslag ved Årets Mester Fest.

Mester Fester fredag den 4. oktober i København er åben for alle håndværksmestre ⚒ murere, snedkere, tømrere, vvs, møbelpolstrere, træforarbejdning, tagdækkere og alle de andre fag, der ligger op ad dem – til en fælles fejring af deres gode håndværk. Det drejer sig om håndværksmestrene selv, uanset om de kommer fra små eller større virksomheder, om de er medlem af en forening, står alene, er nystartede eller har mange års erfaring. Det skal være en aften, hvor mestrene mødes, hygger sig og får en snak med andre, der brænder for det samme.

Tag med til Mester Fester – et brag 💥 af en fest 🤩 for selvstændige håndværksmestre i Danmark. Spændende oplæg, fede oplevelser, netværk med konkollegaer, gourmet mad, specialøl og mere til.

Se indbydelse og tilmeld dig og evt. ledsager

VIL DU KØRES TIL DØREN? DET ER SÅ NEMT!
Festen foregår i spektakulære og lækre rammer Oceanvej 1 i Nordhavn – under 10 minutter fra Orientkaj metrostation. Du kan både parkere ved feststed og ved Orientkaj. Vi bringer dig gerne med shuttle bus til og fra festen med opsamling ved Orientkaj metrostation 🚌

Se videoen på YouTube