Dansk Håndværks vision

”Dansk Håndværk gør hverdagen nemmere
for små og mellemstore virksomheder.

Med nærhed, ordentlighed og faglighed udvikler
 vi sammen det danske håndværk”

Visionen fortalt med flere ord

Dansk Håndværk vil være det naturlige valg for små og mellemstore virksomheder inden for byggeri, håndværk og industri, der ønsker at være medlem af en arbejdsgiverforening.

Med fokus på udvikling og faglighed vil Dansk Håndværk højne kvaliteten i håndværksbranchen. Dansk Håndværk vil skabe tillid og tryghed i omverdenen med henblik på at genskabe stoltheden og respekten omkring det danske håndværk. Vores tilgang skal styrke vores medlemmers konkurrenceevne og sikre den fornødne kvalificerede arbejdskraft i fremtiden.

Dansk Håndværk vil være noget for de virksomheder, der vil have ordnede forhold, og som ønsker at være en del af et fællesskab, der er drevet af et ønske om nærhed, ordentlighed og faglighed.

Et medlemskab af Dansk Håndværk skal være et bevidst tilvalg, der er baseret på, at Dansk Håndværk skiller sig positivt ud fra øvrige arbejdsgiverforeninger ved at tilbyde en række fordele ved medlemskabet, der skaber værdi for små og mellemstore virksomheder.

Vi prioriterer den nære og personlige kontakt, og vil – med et stærkt engagement – gøre hverdagen nemmere for vores medlemmer.