Netværksmøder om nye klimakrav

Videncenter om Bygningers Klimapåvirkninger (VCBK) indbyder udførende entreprenører-/håndværkere og andre til regionale netværksmøder om de nye klimakrav for nybyggeri.

Klimakravene til nybyggeri skærpes fra 1. juli 2025 – og igen fra 2027 og 2029. Bl.a skærpes grænseværdierne for klimapåvirkning, og de differentieres på forskellige bygningstyper. Desuden indføres en særskilt grænseværdi for den klimapåvirkning, der opstår fra transport til, fra og på byggepladsen, samt fra energi- og brændselsforbrug og materialespild på byggepladsen.

For dig, der gerne vil kende de nye klimakrav og opnå indsigt i, hvordan du skal arbejde med dem, og hvad de betyder for dig og din virksomhed, inviterer VCBK til regionale netværksmøder i hele landet. Meld dig til i god tid – det er først-til-mølle.

VCBK holder først netværksmøderne i september ud fra en forventning om, at udmøntningen af aftalen er klar i form af et udkast til BR-tillæg.

Dansk Håndværk forventer at følge op med et eller flere webinarer målrettet Dansk Håndværks medlemsvirksomheder i efteråret 2024 i samarbejde med VCBK.

Du må meget gerne allerede nu tilkendegive din interesse i at deltage i webinar særligt rettet mod SMV-virksomheder inden for håndværksbranchen i formularen herunder.