VVS- og Blikkenslageroverenskomsten 2024-2026 er online

Dansk Håndværk, Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk Metal har fornyet VVS- og Blikkenslageroverenskomsten for en 2-årig periode gældende fra 1. marts 2024.

Nu kan du hente VVS- og Blikkenslageroverenskomsten i elektronisk udgave under “Rådgivning” > “Overenskomster og Nøgletal 2024” eller lige her

En trykt udgave forventes at være klar i løbet af juli.

Læs om ændringerne i overenskomstperioden

Dansk Håndværk rådgiver inden for 7 overenskomster, hvoraf vi forhandler 5 af overenskomsterne. Dansk Håndværk har overenskomst med 3F, Blik & Rørarbejderforbundet, Dansk Metal og HK. Vi hjælper vores medlemmer med hurtig og effektiv rådgivning, sparring inden for alt omkring overenskomst, personalejura, arbejdsmiljø og byggejura.

Som ejer af en mindre eller mellemstor virksomhed inden for håndværk, byggeri og industri er det dine interesser, vi varetager. Du er sikret indflydelse, opbakning og en lang række medlemsfordele, der gør din hverdag som selvstændig nemmere. Kontakt os, 53 53 11 44 / dhv@dhv.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan et medlemskab i Dansk Håndværk styrker dig og din virksomhed.