5 gode råd: Markedsfør dig med Dansk Håndværk Garanti

Som medlem af Dansk Håndværk er du omfattet af en garantiordning – Dansk Håndværk Garanti.

Det er vigtigt, at du bruger den mulighed i din markedsføring overfor private kunder – både eksisterende og mulige kommende.

Derfor har vi denne gang i rækken af “Fem gode Råd” set på, hvordan du kan bruge garantiordningen i din markedsføring – og i punkterne er der links til, hvordan du nemt bestiller eller downloader materialet.

Sådan viser du, at du er med i garantiordningen:

Brug dine tilbud, brochurer, fakturaer.
Indsæt Håndværkergaranti-logoet ved siden af dit navn, og vis på den måde kunden at du er omfattet af garantien. Du finder logoet til download her.

Brug underskriften i din e-mail
Indsæt eksempelvis ”Vi er dækket af Håndværkergaranti” under din underskrift og virksomhedsoplysninger sammen med garanti-logoet og link til siden her hvor dine kunder kan læse mere.

Vis garantien din hjemmeside.
Så garantilogoet på forsiden af din hjemmeside og lad det linke til en side, hvor du beskriver hvad det indebærer at du er omfattet af Håndværkergaranti. Her finder du vores forslag til en kort og præcis tekst du kan bruge. Desuden kan du linke direkte til dette reklameark, hvor dine kunder kan læse om fordelen ved garantiordningen – link til denne side.

Lav reklame på din bil, varevogn, trailer, butiksrude….
Du kan bestille klæbemærker og streamers, som du kan sætte på din bil, din varevogn, dine trailere og dine vinduer. Du kan bestille streamere ved at sende en mail til dhv@dhv.dk – skriv hvor mange du ønsker og om du ønsker hvid eller sort tekst.. Du kan vælge mellem vores garantilogo “Dansk Håndværk Garanti” (Ø150 eller Ø210) og “Dansk Håndværk – Vi gør os umage” samt “Dansk Håndværk Med garanti”. De to sidste klæbemærkerne / streamers måler 380 x 112 mm.. På den måde viser du både i trafikken og når du er parkeret hos en kunde, at din virksomhed har orden i sagerne.

Brug dine kontakter på de sociale medier.
Vis dine kontakter, at du er omfattet af garantiordningen, og brug logoet på de sociale medier. Lav fx et opslag hvor du kort beskriver hvad garantiordningen betyder for dine private kunder.

dansk håndværk garanti logo