”Hallo? Der er desværre sket en ulykke…”

Er du bekymret for, hvordan firmaets økonomi ser ud, hvis din bedste medarbejder eller du selv pludselig bliver sat ud af spil? Så er du ikke alene. Købstædernes Forsikrings nye undersøgelse viser, at håndværksvirksomheders to største bekymringer er mangel på arbejdskraft og langvarig sygdom hos ejer eller nøglemedarbejdere.

Med andre ord: Dine medarbejdere er det vigtigste, du har – og den lovpligtige arbejdsskadeforsikring dækker kun i arbejdstiden. En håndværksvirksomhed uden hænder kan ikke levere. Derfor kræver det noget ekstra at sikre dine medarbejdere ved sygdom eller ulykke. Det gør det også mere attraktivt at arbejde for dig end for din konkurrent.

Bliver du selv eller dine medarbejdere ramt af sygdom eller ulykke, skal du kunne komme gennem en hård periode. Sammen med Købstædernes Forsikring har Dansk Håndværk tilpasset en attraktiv løsning specielt til vores medlemmer:

  • Med en Kollektiv ulykkesforsikring for firmaet sikrer du alle medarbejdere en god dækning med en høj erstatning. Både på jobbet og i fritiden. En ud af 4 danskere har ikke en privat ulykkesforsikring – og for mange vil det være et godt alternativ til den, de har. Det er interessant, når du skal ansætte og fastholde medarbejdere. Ovenikøbet kan du gøre det skattefrit for medarbejderne og fradragsberettiget for virksomheden.
  • Med en Sygedriftstabsforsikring får firmaet udbetalt et valgfrit beløb, hvis en nøglemedarbejder eller du selv bliver ramt af sygdom eller ulykke. Beløbet bliver udbetalt pr. måned allerede efter 3 uger og sikrer penge i kassen i en svær periode.

Dine medarbejdere betyder alt for deres familie. Og de betyder meget for dig. Så hvad er den rigtige løsning? Har du brug for begge dele? Eller kun en af dem?

Få svar på det, når Købstædernes Forsikring ringer til dig og vores øvrige medlemmer i den kommende tid. Vi ved, at du har travlt, men brug alligevel 2 minutter at tale med dem. Så er du nemlig forberedt, hvis du får det opkald, du slet ikke har lyst til at få.

Læs mere om din medlemsfordel

Medlemsfordel