Dansk Håndværk ruster håndværkerne til kamp mod tyvene

– Vi har gjort tyverisikring til en medlemsfordel. Vi vil hjælpe vores medlemsvirksomheder til at sikre sig effektivt mod indbrud og tyveri ved at gøre det attraktivt og nemmere for dem, fortæller direktør i Dansk Håndværk, Morten Frihagen.

Og det med god grund. Hvert indbrud koster i gennemsnit 70.000 kroner.* Dertil kommer udgifter til tabt arbejdstid, besværet med at anskaffe nyt værktøj og at skulle rykke kundeaftaler. Samtidig viser undersøgelser, at sikkerhedsforanstaltninger kan give håndværkere mindst 83% lavere risiko for tyveri.*

Den nye medlemsfordel for Dansk Håndværks medlemsvirksomheder tilbydes i samarbejde med Unisecure, der har mere end 15 års erfaring i tyverisikring og samarbejder med politiet. Som medlemsvirksomhed i Dansk Håndværk får man adgang til gratis rådgivning hos Unisecure og rabat på DNA-mærkning og avanceret låsesystem.

Håndværkerne skal lære at tænke som kriminelle
Den nye medlemsfordel introduceres i kølvandet på en aktuel kampagne, der er iværksat af Dansk Håndværk i samarbejde med Politi, Brancheforeningen F&P og tre andre erhvervsorganisationer. Kampagnen har til formål at gøre det mindre attraktivt for tyvene at gå efter parkerede varebiler. Men der er ifølge Morten Frihagen flere initiativer på vej fra Dansk Håndværks side. I foråret vil Dansk Håndværks medlemsvirksomheder blive inviteret til at deltage i gratis onlinemøder med Unisecure, og det bliver ikke kedeligt.

– Der bliver helt klart noget ‘true crime’ over det. For det handler om at komme helt tæt på tyvene og at høre og se, hvordan de tænker og arbejder, så vores medlemmer bliver i stand til at forebygge tyveri og indbrud bedst muligt og med de rette foranstaltninger.”

Medlemsfordel – fri for tyveri

Tyveri fra varebiler – her finder du gode råd mod indbrud – Uvildig rådgivning om indbrudssikring til borgere (stopindbrud.dk)

*Tal fra Brancheforeningen F&P