Logo & Markedsføring

Streamers

Ønsker du streamers/klistermærker til bilen med Dansk Håndværks logo, så alle kan se at du er medlem af en arbejdsgiverforening?
Send en mail til dhv@dhv.dk med bestilling – husk at oplyse hvor mange streamers du ønsker, samt om du ønsker hvid eller sort tekst (afhængig af baggrundsfarve/farven på din bil). Du kan vælge mellem teksterne “Dansk Håndværk – Vi gør os umage” og “Dansk Håndværk Med garanti”.
Klistermærkerne/streamers måler 380 x 112 mm.

Tekst om “Håndværkergaranti”

Gør dine kunder opmærksomme på at du er dækket af Håndværkergaranti ved at bruge både logo og beskrivelse på din hjemmeside, i tilbud, på sociale medier osv.
Her er en standard-tekst som du kan kopiere og bruge i din markedsføring, sammen med Håndværkergaranti-logoet som du kan downloade nedenfor:

“Håndværkergaranti
Vi gør os umage – og vores garantiordning fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger. Med Håndværkergaranti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag.  Læs mere her: (Indsæt link til siden om Håndværkergaranti – du finder linket her)”

Hent logoer til web-brug

Hent logoer til print

Nulstille kodeord
Venligst indtast din e-mail-adresse. Du får et nyt kodeord via e-mail.