Markedsfør dig med Dansk Håndværk Garanti

Som medlem af Dansk Håndværk er du omfattet af vores håndværkergarantiordning, Dansk Håndværk Garanti. Det bør du bruge i din markedsføring til eksisterende og kommende kunder.

Du kan eksempelvis gøre opmærksom på fordelene :

  • I de tilbud du sender ud til kunder. Indsæt Dansk Håndværk Garanti-logoet ved siden af dit navn, og lad kunden vide at du er omfattet af garantien. Du finder logoet til download her.
  • I din mailsignatur. Indsæt fx teksten ”Vi er dækket af Dansk Håndværk Garanti” under dine kontaktinformationer sammen med garanti-logoet og link til siden her hvor dine kunder kan læse mere.
  • På din hjemmeside. Opret en underside eller en tekstboks på forsiden af din hjemmeside hvor du kort beskriver hvad det indebærer at du er omfattet af Dansk Håndværk Garanti. Du finder forslag til tekst nedenfor.
  • På din bil/varevogn. Du kan bestille klistermærker/streamers som du kan sætte på din bil/varevogn her. Dermed kan alle der ser din bil se at du er en seriøs håndværker.
  • På de sociale medier. Lad dine venner og kontakter vide at du er omfattet af garantiordningen, og brug logoet på de sociale medier. Lav fx et opslag hvori du kort beskriver hvad garantiordningen omfatter.

Sådan bruger du Garantiordningen i din markedsføring

I de tre links her under finder du udførlig vejledning og inspiration til hvordan du får mest mulig glæde af Garantiordningen i din markedsføring.

Tekst om “Dansk Håndværk Garanti”

Gør dine kunder opmærksomme på at du er dækket af Dansk Håndværk Garanti ved at bruge både logo og beskrivelse på din hjemmeside, i tilbud, på sociale medier osv.
Her er en standard-tekst som du kan kopiere og bruge i din markedsføring, sammen med garanti-logoet som du kan downloade nedenfor:

“Dansk Håndværk Garanti
Vi gør os umage – og vores garantiordning fungerer som et sikkerhedsnet under dig som privat forbruger. Med Dansk Håndværk Garanti er du sikret mod fejl og mangler på opgaver op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag.  Læs mere her: (Indsæt link til siden om Dansk Håndværk Garanti – du finder linket her)”

Folder om “Dansk Håndværk Garanti”

I dette link kan du hente vores folder til forbrugere om Dansk Håndværk Garanti. Den kan du frit bruge i din markedsføring enten ved at printe og dele den ud til dine kunder eller ved at downloade, gemme og vedhæfte på emails om tilbud, fakturaer eller anden korrespondance med kunder.

Se og hent folderen her

Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du altid velkommen til at kontakte os – vi er aldrig længere væk end ét opkald.

Mere inspiration til markedsføring

Vil du have inspiration til markedsføring på andre områder, kan du finde en række forslag og artikler under menupunktet “Garanti & Medlemsfordele” i underpunktet “Inspiration til markedsføring