Vi vil gerne have flere som dig

Dansk Håndværk er arbejdsgiverorganisation for udførende og faglærte håndværksmestre. Vi repræsenterer knap 1.000 medlemsvirksomheder – heriblandt din virksomhed. Det er vi rigtig glade for. 

Jo flere vi er, jo stærkere står vi sammen, og vi vil derfor meget gerne have flere medlemmer som dig, så vi som forening kan løfte hinanden.

Så har du en god samarbejdspartner, som passer ind hos os, så giv os endelig et tip. Eller prik ham eller hende på skulderen og sig, at de er meget velkomne til at give os et kald for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dem.

Vi sidder klar på 53 53 11 44.

Hvem er vi til for?

Dansk Håndværk er for de udførende og faglærte håndværksmestre i Danmark. Vi organiserer små og mellemstore håndværksvirksomheder, der gør sig umage og som ønsker ordnede forhold for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

I Dansk Håndværk vægter vi tillid og nærvær højt. Vores medlemmer kommer derfor på fornavn med Susanne, Hjalte, Peter og Karin, der sidder klar til at hjælpe.

Vi repræsenterer mange fag

Tømrer, snedker, murer, VVS, blikkenslager, tækkemand, tagdækker, alubygger, gulvlægger, glarmester, nedrivning, bygge- og anlægsstruktører, anlægsentreprenører, kloak, brolægger, beton, stillads, møbelpolstrer, stenhugger og stenteknikkere og træindustri.

Hvis han spørger hvad vi kan tilbyde

 • Overenskomstdækning
  Medlemmer hos os bliver omfattet af en overenskomst. Flere og flere kunder og samarbejdspartnere efterspørger ordnede forhold. Vi har overenskomster med 3F, Blik & Rør, Dansk Metal og HK.
 • Overenskomst- og personaleforhold
  Vi rådgiver om overenskomst- og personaleforhold og hjælper med at løse tvister med medarbejdere.
 • Erhvervsjuridiske forhold
  Vi rådgiver om entrepriseret, køberet, aftaleret, erhvervslejeret m.m. Vi gennemgår kontrakter og hjælper med at løse konflikter.
 • Sikkerhed og arbejdsmiljø
  Vores medlemmer er en del af Byggeriets Arbejdsmiljøbus, som vejleder om sikkerhed og arbejdsmiljø.
 • Dansk Håndværk Garantiordning
  Som medlem er man omfattet af Dansk Håndværk Garantiordning, som dækker op til 150.000 kr. pr. byggesag. Medlemmer er samtidigt omfattet af Håndværkets Ankenævn.
 • Uddannelse, udvikling og medlemsfordele
  Vi udbyder kurser, som opdaterer medlemmernes viden og holder dem ajourført. Vi udvikler det danske håndværk og hjælper med at udvikle vores medlemmers virksomhed. Vores medlemmer får adgang til en række medlemsfordele såsom forsikringsaftale, benzin- og dieselaftale, IT-værktøjer, Byggefagenes Fælles Garantiselskab m.m.
 • Fagligt fællesskab og erhvervspolitik
  Vores medlemmer bliver en del af fagligt fællesskab, som varetager de udførende håndværksfags interesser. Vi skaber fagfællesskaber og netværk. Medlemmer bliver også en del af SMVdanmark, som arbejder for bedre rammevilkår for små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Læs mere om, hvordan man bliver medlem hos os: Bliv medlem