Lav din lønsumsindberetning til Dansk Håndværk nu

Når din virksomhed er færdig med registrering af alle lønninger vedrørende 2019, er det tid for at indberette virksomhedens samlede lønsum for 2019 til Dansk Håndværk – dette skal gøres af alle medlemsvirksomheder.

Det er nemt, når du bruger dette skema, som er magen til det du brugte sidste og forrige år. Udfyld felterne og klik på “godkend”, så du kan se om alt er korrekt. Derefter klikker du på “Send”. Nu åbnes dine oplysninger i en e-mail, der er klar til at blive sendt til Dansk Håndværk. Du skal nu blot vedhæfte oplysningsskemaet fra Skat til denne e-mail, før du afsender den (så start med at hente det skema fra Skat, så det ligger klar).

I forbindelse med lønsumsindberetningen skal vi venligst anmode dig om at:

  1. Angive de udbetalte lønsummer for kalenderåret 2019 i nedenstående skema, og sende det til Dansk Håndværk. Det kan du gøre elektronisk via linket herunder eller ved at klikke og så udskrive siden og sende oplysningerne med post.
  2. Du kan først indberette, når alle lønninger for 2019 er registreret. Indberetning skal dog være sendt til Dansk Håndværk senest den 5. februar 2020.
  3. Hvis du ikke har brug Proløn hele året, skal du vedhæfte kopi af SKAT’s “Sumoplysninger for virksomhed” fra e-indkomst hjemmeside som dokumentation (hent denne og gem den på din pc inden du begynder at udfylde dette skema – det er lettest.) Du vedhæfter så blot filen til sidst, når din pc åbner dine oplysninger i den e-mail, som du skal sende til os. Du skal lave et skærmprint eller gemme siden med sumoplysningerne som en PDF-fil.
    VIGTIGT: Du må IKKE vælge “Bestil som fil”, da vi ikke kan se de korrekte tal i det resultat, den fil indeholder.
  4. Har du brug for vejledning undervejs – f.eks. hvordan du henter sumoplysninger hos Skat  – kan du se en vejledning her. (Vejledningen åbnes i ny fane/vindue, så du også bruge den, mens du udfylder skemaet uden at skulle starte forfra).

KLIK HER FOR AT STARTE DIN INDBERETNING

Med venlig hilsen
Sekretariatet, Dansk Håndværk.

Nulstille kodeord
Venligst indtast din e-mail-adresse. Du får et nyt kodeord via e-mail.