Nu bør du tage dig tid til en lederuddannelse

Det er nu åbnet for tilmelding til et nyt hold på årets lederuddannelse. Og har du ikke allerede deltaget, bør du tage dig tid til at komme med – for det betaler sig, som du kan høre her, hvor vi taler med et medlem, der tog uddannelsen i foråret 2019.

En lang række medlemsvirksomheder har allerede lært at der er både tid og penge i god ledelse. Men i de kommende måneder får endnu flere chancen, fordi der netop er åbnet for tilmelding til et nyt hold.

 

 

Mange succesfulde håndværksvirksomheder er startet i det små som enkeltmandsvirksomheder med en fagligt dygtig iværksætter. Men når antallet af medarbejdere vokser til tre, fem syv eller 20, vokser kravene på andre områder end netop de faglige, blandt andet på ledelsesområdet – og så er det nogle helt andre ting, man også skal kunne.

Det er det, du kan lære på lederuddannelsen, som er tilrettelagt på en måde, så hver eneste ting kan bruges i praksis, når du kommer tilbage i virksomheden. Fordi kurset er målrettet til netop din type virksomhed, ikke er en teoretisk indgang, men hele tiden bygger på dine konkrete behov og muligheder, som du kan høre i det interview, der kan afspilles ovenfor på netsiden.

Læs hvad deltagerne konkret har fået ud af uddannelsen her 

Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig på denne side.