Lyt med: Det fik han ud af lederuddannelsen

Det er netop åbnet for tilmelding til et nyt hold. Lyt med, når vi taler med et medlem, der tog uddannelsen i foråret og find ud af, hvorfor du bør overveje at finde tid til at gøre det samme.

Der er nemlig både tid og penge i god ledelse. Det har en lang række medlemsvirksomheder allerede lært. Men i de kommende måneder får endnu flere chancen, fordi der netop er åbnet for tilmelding til et nyt hold.

 

 

Mange succesfulde håndværksvirksomheder er startet i det små som enkeltmandsvirksomheder med en fagligt dygtig iværksætter. Men når antallet af medarbejdere vokser til tre, fem syv eller 20, vokser kravene på andre områder end netop de faglige, blandt andet på ledelsesområdet – og så er det nogle helt andre ting, man også skal kunne.

Det er det, du kan lære på lederuddannelsen, som er tilrettelagt på en måde, så hver eneste ting kan bruges i praksis, når du kommer tilbage i virksomheden. Fordi kurset er målrettet til netop din type virksomhed, ikke er en teoretisk indgang, men hele tiden bygger på dine konkrete behov og muligheder, som du kan høre i det interview, der kan afspilles ovenfor på netsiden.

Vil du læse mere om, hvad man deltagerne konkret har fået ud af uddannelsen, så læs artiklen her.

Vil du høre mere om uddannelsen eller tilmelde dig, så se på denne side.