Ejerlederuddannelsen

Som håndværker og leder i din egen virksomhed er du konstant nødt til at forholde dig til nye ting – og samtidig holde tungen lige i munden. Oftest er håndværksmestre jo ikke en uddannet leder, men en dygtig fagperson, der har valgt at tage skridtet videre som selvstændig.

Ejerlederuddannelsen er tilpasset dig og din virksomhed og sætter fokus på, hvordan ledelse kan øge arbejdsglæde og resultaterne i din virksomhed.

Hvorfor en ejerlederuddanelse?

Når der skal skabes udvikling i en virksomhed, er der ét element, der altid skal være på plads: En ambitiøs og vedholdende ledelse.

Derfor tilbyder vi vores medlemsvirksomheder en lederuddannelse. Vi har valgt en uddannelse og ikke kurser, fordi en sammenhængende uddannelse giver mulighed for at fokusere på sammenhængen mellem, hvad der bliver drøftet i undervisningen, og hvad der foregår hjemme hos dig i virksomheden.

Uddannelsen tager udgangspunkt i hverdagens praksis, hvor korte oplæg henføres til konkrete situationer og hverdagsoplevelser. Vi går i dybden med dine egne holdninger og viden, og derfor forventer vi også, at du er klar til at byde ind med dine erfaringer.

“Det er alle pengene værd og meget mere. Uddannelsen er veltilrettelagt og gør stoffet forståeligt og håndgribeligt. En klar anbefaling, også for mellemledere.” Frederik Kyed, KyedByg A/S.

Uddannelse fordelt på seks moduler

Uddannelsen er opdelt i seks moduler af hver to dages varighed.
Modul 1 (Intro) kan gennemføres som en smagsprøve, inden man vælger, om man vil gennemføre hele uddannelsen.

Datoer for uddannelse med start i 2024 følger

Modul 1:
Modul 2:
Modul 3:
Modul 4:
Modul 5:
Modul 6:

Sted

Kursuscenter Brogaarden, Abelonelundvej 40, Strib, 5500 Middelfart.

Tilmeldingsfrist følger

Tilmelding er bindende.

Læs mere og tilmeld dig her: Ejerlederuddannelsen

Underviserne

Ole og Michael underviser på ejerlederuddannelsen, og de får gang på gang flotte anmeldelser fra tidligere års kursister.
Har du spørgsmål til uddannelsen, kan spørgsmål rettes til underviserne Michael Jensen på telefon 51 24 07 86 eller Ole Nielsen på telefon 40 88 37 84.

Du kan også læse mere om Ejerlederuddannelsen på SMVdanmark side her