Købstædernes Forsikring

Bliv dækket rigtigt ind hvis uheldet er ude

Med Købstædernes Forsikring tilbydes alle medlemmer forsikringer, der er tilrettet håndværkere – inklusiv kontante fordele.

Dansk Håndværk samarbejder med Købstædernes Forsikring, som har assurandører med kendskab til håndværkerbranchen i hele landet. Som medlem af Dansk Håndværk har du mulighed for at tegne konkurrencedygtige forsikringer tilpasset din virksomhed, med personlig og lokal rådgivning.

Kontakt Købstædernes Forsikring og få et godt tilbud

Du skal blot udfylde denne formular, hvorefter du bliver ringet op af en rådgiver fra Købstædernes Forsikring: Ja tak, jeg vil gerne ringes op af en rådgiver

Eller tag fat i Købstædernes Forsikring på tlf: 3314 3748 – husk at fortælle du er medlem af Dansk Håndværk
eller på en mail til: DHErhverv@kfforsikring.dk

TotalErhverv

Med TotalErhverv får du en individuel forsikringsløsning, der dækker de væsentlige risici for håndværkere. Alle erhvervsforsikringer samles på én police med TotalErhverv, som bl.a. byder på:

  • Konkurrencedygtige priser – vi giver helt op til 30 % rabat på udvalgte erhvervsforsikringer og op til 15 % på dine privatforsikringer.
  • Forsikringer, som dækker mere i din dagligdag – fx materiel på arbejdspladsen og uden for forsikringsstedet eller løsøre i skurvogne i containere.
  • Et årligt forsikringstjek – så er du sikker på, at din virksomhed altid er dækket ind – ingen under- eller overforsikring.
  • Forsikringsrådgivning af konsulenter, som kender branchen rigtig godt – med udgangspunkt i din håndværksvirksomhed og din situation
  • Skadebehandling i særklasse – du kan regne med, at vi har fuldt fokus på at få din virksomhed bedst muligt videre efter en skade.
  • Et kundejet selskab – der ikke skal høste et overskud til nogle aktionærer. Det handler kun om vores kunder.

Læs mere om TotalErhverv her.

Dansk Håndværk og Købstædernes Forsikring arbejder sammen om at give medlemmerne hos Dansk Håndværk de forsikringer, som gør hverdagen nemmere og mere ligetil for håndværksvirksomheder i Danmark.