Håndværkere skal tage problemerne med i bussen

Med rullende rådgivning om alt fra byggejura til ledelsesproblemer tilbyder Dansk Håndværk et helt nyt koncept for assistance under vejs i bussen.

Når mestrene fra de knapt 1000 medlemsvirksomheder skal til den årlige generalforsamling, ligger mødelokalerne for nogle af dem i år lidt længere væk end de er vant til. Men der bliver ikke tale om at spilde tiden på transport.

Deres arbejdsgiverforening tilbyder nemlig en-til-en rådgivning for de mestre, der vælger at bruge den gratis busservice, som Dansk Håndværk stiller til rådighed.

– Vi ved godt at en lang bustur kan føles som lidt spild af tid. Derfor tilbyder vores konsulenter rådgivning om alt fra jura til ledelsesopgaver undervejs på turen. Så vi opfordrer for en gangs skyld medlemmerne til at tage deres problemer med sig, når de tager fra kontoret, fortæller direktør i Dansk Håndværk Morten Frihagen.

Arbejdsgiverforeningens generalforsamling finder denne gang sted i Hanstholm. Og det betyder, at det i år ikke er de nordjyske virksomheder, der skal på landevejene. I år er det først og fremmest de sjællandske håndværksmestre, der må bruge tid på transport.

– Vi har arrangeret bustransport fra København, Slagelse, Odense og Vejle for dem der har lyst. Og ud over rådgivningen sørger vi for, at man kan få netværker med kolleger undervejs og på den måde forhåbentlig skabe samarbejde med en anden virksomhed, der eksempelvis har et speciale, man ikke selv tilbyder, eller hvor virksomhederne supplerer hinanden. Eller simpelthen får kontakt med andre, så man fremover kan udveksle erfaringer med, hvordan man bedst leder sit firma og takler de mange små og stor problemer, man uvægerligt støder på som mindre håndværksvirksomhed, forklarer Morten Frihagen.

—————————————————
Medier kan får yderligere oplysninger:
Morten Frihagen, Direktør i Dansk Håndværk Tlf: 29 37 84 88

LÆS MERE OM Håndværkets Dag & Generalforsamling 2017 HER