Giv din lærling en oplevelse, der gavner din virksomhed

Når unge er kommet i lære skal de lære at tage ansvar. På den måde kan de kan vokse fagligt og blive dygtige og værdifulde medarbejdere.

Derfor tilbyder vi nu kurset “Lærlinge med Power”, som vi anbefaler at du sender din lærling på.

Her lærer de unge at tackle forandringer og forstyrrelser og at træffe valg og fravalg, så de kan håndtere de krav og forventninger, de møder fra sig selv, kunderne og fra dig som leder.

Tømrermester sender fem på en gang
En af de virksomheder, der har taget i mod tilbuddet er Tømrer- og Snedkervirksomheden Holm A/S i Ballerup, hvor ejerleder Peter Holm allerede har tilmeldt fem af sine lærlinge til kurset.

Med kurset får han nemlig mulighed for at give dem en oplevelse, der viser at de er værdsatte medarbejdere, samtidigt med at han får dygtigere ansatte, der tager større ansvar og bliver mere positive.

Og Peter Holm kan klart anbefale andre at gøre det samme.

Kurset er sammensat, så udfordringerne er både praktiske og teoretiske. De unge bliver på skift udfordret individuelt og i grupper på en måde, hvor de skal tage ansvar og samtidigt lærer disciplin, respekt og målrettethed.

Vil du også give din lærling den oplevelse, så meld ham eller hende til med det samme. Bemærk at sidste frist er den 15. februar.

Læs mere om kurset her