Deltag i AB 18 kursus hjemme fra dit kontor

Få forklaret forskellene mellem ny og gammel AB, så du kan forstå og bruge de nye vilkår i praksis.

Det er tilbuddet når Dansk Håndværk i samarbejde med SMVdanmark tilbyder medlemmerne et nyt kursus, hvor de enten kan vælge at deltage fysisk – eller blive hjemme og deltage i kurset fra deres PC.

Der er et max. deltagerantal på 20 deltagere for fysisk fremmøde ved kurset.

Deltag fysisk eller online
Som noget nyt er det også muligt at deltage online. Som online deltager får du mulighed for at deltage og stille spørgsmål fuldstændig som, hvis du var til stede. Ved tilmeldingen bedes du angive, hvorvidt du deltager fysisk eller online.

Ved online deltagelse får du tilsendt kursusmateriale og link til deltagelse inden kursusdagen.

Der er mange vigtige regler, som man som byggevirksomhed nødvendigvis må kende, hvis man vil undgå problemer og tab. Kender du ikke AB 18, giver du tilbud uden at kende vilkårene!

SMVdanmarks jurister har deltaget i AB-udvalgsarbejdet og har derfor et indgående kendskab til reglerne. Kom på kursus hos SMVdanmark og få forklaret forskellene mellem ny og gammel AB, så du kan forstå og bruge de nye vilkår i praksis.

Tid: Onsdag den 10. november 2021 kl. 9–16.
Sted: Kurset afholdes i SMVdanmarks lokaler på Islands Brygge 26, 2300 København S.
Pris: Prisen pr. deltager er kr. 1.995 + moms for medlemmer af Dansk Håndværk / SMVdanmark og kr. 2.995 for deltagere, der ikke er medlemmer af SMVdanmark. Prisen er inkl. undervisningsmateriale og forplejning ved fysisk fremmøde.
Tilmelding: sker via denne tilmeldingsformular.
Sidste frist for tilmelding er onsdag d. 3. november.