Webinar: Finansiering af dine grønne visioner

SMV:Grøn er en pulje, din virksomhed kan søge fra den 24. januar, hvis du vil skærpe din grønne profil. Der kan gives enten op til 50.000 eller op til 150.000 kr. i tilskud.

Men inden du går i gang med din ansøgning kan de være nyttigt at vide mere om mulighederne.

Det har du mulighed for på et gratis webinar, der giver et udførligt indblik i, hvad du og din virksomhed får ud af at deltage i SMV:Grøn – både indholdsmæssigt og økonomisk. På webinaret giver erhvervshusets grønne forretningsudviklere Kristina Overgaard Zacho og Morten Bandholm Vinde dig et udførligt indblik i, hvad du og din virksomhed får ud af at deltage. Webinaret afholdes to gange, så du kan selv vælge hvilken dato, der passer dig bedst:

Webinarerne holdes af Erhvervshusene i Midtjylland og Nordjylland, men alle erhvervshuse kan hjælpe med ansøgningen.

Der åbnes for næste  ansøgningsrunde til puljen SMV:grøn den 24. januar 2022.


Herunder kan du kort læse mere om SMV:grøn og tilskudsmulighederne, samt finde mere om puljen.

To tilskudsmuligheder under SMV:grøn

Voucher 1: er til dig, hvis virksomhed er nybegynder inden for grøn omstilling, og som har ambitioner om en mere grøn profil.
Med SMV:Grøn – Voucher 1 – får du hjælp og en økonomisk saltvandsindsprøjtning til at videreudvikle din grønne idé. Du kan få op til 50.000 kr. til rådgivning, investering og kompetenceudvikling, der kan kickstarte din virksomheds grønne rejse.

Voucher 2: er til dig, hvis virksomhed allerede har en grøn profil, og som har ambitioner om at tage virksomheden videre til næste grønne niveau. Med SMV:Grøn – Voucher 2 – får du hjælp og en økonomisk saltvandsindsprøjtning til at komme videre med din virksomheds grønne planer. Du kan få op til 150.000 kr. til rådgivning, investering og kompetenceudvikling, der gør din virksomhed endnu mere grøn.

Du kan læse mere om SMV:grøn og de forskellige tilskudsmuligheder – samt ansøge når puljen åbner – på siden her.