Tid til kursus?

AB-18, teamkurser, ejerlederuddannelse, sikkerhed på tage og proceshåndværker-uddannelsen. Der er masser af muligheder for at få opdateret din viden inden for vigtige områder, når efteråret rammer. Bl.a. inviterer Dansk Håndværk til en introduktion til den nye branchevejledning om at arbejde på tage.

Der er rig mulighed for at få fyldt lidt ekstra viden i rygsækken i løbet af efteråret.

Gå-hjem-møde hos Dansk Håndværk: Få styr på sikkerheden når I arbejder på tage

Når I arbejder på tage, er det forbundet med fare, hvor du eller din medarbejder kan komme til skade ved at falde, glide eller styrte ned. Ny branchevejledning fra Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø i Bygge og Anlæg beskriver, hvordan I sikrer jer bedst muligt. Bliv klædt godt på til at tage vejledningen i brug til Gå-hjem-møde den 28. september hos Dansk Håndværk.

Læs mere: Få styr på sikkerheden når I arbejder på tage

AB 18 – spilleregler for byggearbejde

Få en grundig gennemgang af de vigtigste dele af byggeriets standardvilkår AB 18, fortalt og forklaret på en måde, så man sikrer sig at bruge reglerne på den forretningsmæssigt bedste måde. Kurset afholdes i Middelfart den 8. november.

Læs mere: AB 18 – spilleregler for byggearbejde

Teamkursus målrettet mindre virksomheder

Her er kurset, som er målrettet mindre virksomheder, der ikke er ansatte nok til at afholde deres eget teambuilding-kursus. Her får I, sammen med andre mindre firmaer, muligheden for et par spændende, sjove og meget lærerige dage, hvor målet er, at I kommer hjem til hverdagen med masser af energi og inspiration til at blive et endnu bedre team sammen. Kurset er et internatkursus, der afholdes over 2 dage ved Kolding. Der er to kurser i efteråret og to kurser i foråret. Det første kursus afholdes den 8. – 9. november.

Læs mere: Teamkursus

Ejerlederuddannelsen

SMVdanmark har hele tiden fokus på at udvikle tilbud, der gør det lettere for dig at drive din virksomhed. Derfor tilbyder vi en praktisk orienteret lederuddannelse, hvor både du som leder og driften af din virksomhed er i centrum.

Ejerlederuddannelsen er et samarbejde mellem en række af SMVdanmarks medlemsorganisationer – og over 150 virksomheder på forløb siden 2016 har givet uddannelsen utroligt gode anmeldelser.

Læs mere: Ejerlederuddannelse

Tag også et kig på SMVdanmarks kursustilbud. Find mere information her: Kurser, møder & uddannelse

Eller gå direkte til et par af dem her: