Onlinemøde om byggesagsbehandling i Københavns Kommune

Søger du om byggetilladelser i Københavns Kommune, så er dette relevant for dig.

Mange kommuner landet over har store udfordringer med at holde sagsbehandlingstiden for byggesager nede. Københavns Kommune er en af dem. Derfor har de sat en række tiltag i gang, der skal afhjælpe problemet.

Et af dem er at få en bedre dialog med ansøgerne. For når man kender hinandens arbejdsvilkår, er det nemmere og hurtigere at løse de problemer der opstår.

Derfor vil Københavns Kommune gerne invitere alle interesserede til ”kundemøde” om byggesagsbehandling.

På mødet vil Københavns Kommune fortælle om, hvordan de arbejder med at komme gennem sagsbunkerne. Du kan høre om, hvad der sker i maskinrummet når ansøgningen behandles, og hvordan ’den gode ansøgning’ ser ud. Du får også indblik i hvilke typiske fejl og mangler i enkelte ansøgninger, der forsinker alle de andre. På mødet er der også sat tid af til, at Københavns Kommune kan lære noget af dig.

Hvis du er ansøger eller potentiel ansøger kan du på mødet blive klædt bedre på til at lave gode ansøgninger, der bliver behandlet hurtigere. Men alle interesserede er velkomne til at deltage.

Tilmeld dig
Mødet holdes online via Teams, mandag den 16. maj kl. 13.30-15.00 og du kan tilmelde dig her.
(På siden med tilmelding kan man tilmelde sig to forskellige seminarer – husk at sætte flueben ud for mødet med Københavns Kommune)

Mødet er arrangeret af Dansk Håndværk og SMVdanmark i samarbejde med Københavns Kommune.