Nu får du flere forsikringsfordele

Så er der godt nyt om forsikring af din virksomhed. Som medlem af Dansk Håndværk kan du fortsat købe forsikringer til din virksomhed i Købstædernes Forsikring med de fordele og gode priser, vi har forhandlet særligt hjem til medlemmerne af Dansk Håndværk.

En ny aftale faldt på plads i sidste måned, og vi er meget glade og tilfredse med resultatet. Forsikringerne er nemlig blevet endnu mere skræddersyede til dig som håndværker og tilpasset de behov, du og virksomheden har.

Vi vil gerne fremhæve 4 nye fordele:

  • Ny, forbedret byggepladsdækning, som dækker vinduer og døre. Byggepladser bliver konstant ramt af indbrud. Tyvene går specifikt efter let omsættelige varer, som er hurtige at tage med fra pladsen. Byggepladsdækningen dækker nu også tyveri af ikke-monterede døre og vinduer på pladser, hvor det ikke er muligt at beskytte dem i aflåste bygninger eller containere.
  • Retshjælpsforsikringen dækker nu tvister, som er opstået op til 1 år før, forsikringen er trådt i kraft. Der er dog den betingelse, at virksomheden skal have haft en retshjælpsforsikring i et andet forsikringsselskab frem til tidspunktet, hvor forsikringen overgik til Købstædernes Forsikring. Så undgår du at stå med en sag, som falder imellem 2 forsikringsselskaber.
  • Ny nøgledækning. Ansvarsforsikringen dækker nu også, hvis betroede nøgler bortkommer eller bliver beskadiget.
  • Hæftelsesansvar for underentreprenørers skader er dækket. Det betyder, at hvis din virksomhed har hyret en underentreprenør, og denne kommer til at gøre skade på en person og/eller ting, mens de arbejder for dig, så dækker din ansvarsforsikring det hæftelsesansvar, som din virksomhed i nogle tilfælde kan komme til at stå med.

Hvis du er interesseret I at høre mere om forsikringerne hos Købstædernes Forsikring, så kan du kontakte dem direkte på telefon 33 45 74 71.

Se mere om vores aftale med Købstædernes Forsikring her.