Niels Techen: Ingen grund til panik over coronakrisen

I et radio-interview med fagbladet BygTek siger Dansk Håndværks formand, Niels Techen, at han er ganske godt tilfreds med politikernes håndtering af corona virussen.

Han siger til BygTek, at man af coronakrisen har lært ikke at tage noget for givet her i livet:

– Tingene kan meget hurtigt vende, og er man virksomhedsejer, kan tingene godt tage en anden drejning, end man lige havde regnet med. Det er én af de ting, jeg har taget ved lære af i coronakrisen. Man skal sørge for at lægge noget til side, så man også har til dårlige tider. Der må man nok konstatere, at netop byggebranchen har været dårlig til at konsolidere sig, siger formanden for Dansk Håndværk til BygTek.

Han noterer dog også, at det især er de store virksomheder, der har fået glæde af politikernes hjælpepakker, og derfor har SMVdanmark og Dansk Håndværk appelleret til, at man i kommunerne ’tænker småt’:

– Først og fremmest at man tænker lokalt og får delt udbuddene op i mindre dele, så de små virksomheder kan byde med på opgaverne. Det giver ingen mening, hvis man samler opgaverne og lader dem gå til et stort udenlandsk konsortium, mener Niels Techen.

Du kan høre hele radio-interviewet med Niels Techen her. (Lyd)