Mester får ansøgninger via Facebook og 3F

I Dansk Håndværk har vi sammen med 3F søsat et pilotprojekt med det formål at rekruttere og matche arbejdskraft indenfor håndværksbranchen.
Med projektet ønsker vi via bl.a. Facebook at forbinde håndværksvirksomheder der søger arbejdskraft, med håndværkere der søger arbejde, og omvendt.

Begejstret tømrermester

Tømrermester Alexander Tardini er en af de arbejdsgivere som med hjælp fra Dansk Håndværk og 3F har fået delt sit jobopslag på 3F Frederiksborgs Facebook-side. Han er begejstret for projektet, og er i gang med samtaler med de ansøgere han har får via Facebook.

”Jeg kan mærke at mit jobopslag når langt bredere ud, og jeg er glad for at kunne få hjælp til at dele opslaget” siger den travle tømrer. ”Det er rigtig godt at Dansk Håndværk og 3F samarbejder, i stedet for at man modarbejder hinanden. Nogle gang går der lidt for meget ”arbejdsgiverne mod arbejdstagerne” i den, men med dette projekt har man et fælles mål til gavn for alle. Det kan jeg rigtig godt li’”.

Fakta om projektet

Sammen med 3F prøver vi at gå nye veje, til fordel for alle parter og ikke mindst for vores respektive medlemmer. I første omgang tester vi projektet i Nordsjælland, målrettet håndværkere indenfor tømrerfaget.

Virksomheder der søger arbejdskraft kan rette henvendelse til Dansk Håndværk, og udfylde dette infoskema med en række standardoplysninger om firmaets navn og CVR-nr., kontaktperson, arbejdets art, forventet geografisk arbejdsområde, løn samt evt. link til hjemmeside, Facebook, jobopslag, og evt. billede af firmalogo, bil o.l.
Dansk Håndværk videregiver oplysningerne til 3F Frederiksborg som via Facebook kan annoncere ”jobopslaget”.

Se 3F Frederiksborg – Bygge- og Trægruppens Facebook-side her.