Mester digitaliserer kunden fra start til slut

Fra den første kontakt til det sidste punktum i fakturaen er sat. Det er den ultrakorte version, når en række håndværksmestre i starten af oktober sætter sig til rette for at høre, hvad digitalisering af arbejdsgange kan gøre i deres virksomhed.

– Det er ikke alle steder det kniber med at bruge it-værktøjer, der gør dagligdagen lettere for virksomhedsejerne. Men for at komme i gang, kræver det inspiration, så lysten til at bruge redskaberne opstår. Og det er den inspiration vi vil skabe, forklarer direktør i Dansk Håndværk Morten Frihagen.

Foto til fri brug for illustration: Klik på foto for at downloade i høj opløsning.

Sammen med Købstædernes Forsikring og Andelskassen vil arbejdsgiverforeningen skubbe til nysgerrigheden hos håndværksmestre, der vil se, hvor meget lettere dagligdagen kan blive samtidigt med at de tjener flere penge til deres virksomhed.

Kommer hele vejen rundt
Arrangørerne har samlet en pakke fra tre leverandører af online værktøjer, hvis systemer ganske vist fungerer hver for sig, men som sat sammen, kan digitalisere arbejdet med kunden fra start til slut.

Den tretrinsraket, som mestrene bliver introduceret til, består af markedsføringsprogrammet Maguru, der sørger for at virksomheden får fat i nye kunder gennem online markedsføring.

Derefter tager ordre-og sagstyrings-systemet Minuba over og klarer tilbud og fakturering inklusiv overblik over timer og materialer.

Og til sidst sikrer regnskabsprogrammet e-conomic moms og bogføring, mens det holder styr på virksomhedens kørsel, udlæg, tillæg og gebyrer.

– Gå-hjem-mødet er ikke kursus, men en mulighed for at læne sig tilbage og blive inspireret. Så kan man på egen hånd gå videre bagefter. Og vi runder af med en bid brød, mens man får en snak med kollegerne og henter inspiration eller et godt råd fra dem om det, der brænder på i virksomheden lige for øjeblikket, forklarer arbejdsgiverdirektøren.

Tid og sted: Onsdag den 11. oktober kl. 15.00 – 17.00 hos Andelskassen, Erhvervscenter Østjylland, Hospitalsgade 10 i Randers.

Mødet er gratis, men der er begrænset antal pladser, så man skal tilmelde sig hos Dansk Håndværk seneste den 4. oktober.

Du kan læse mere om mødet her 

——————————————
Yderligere oplysninger hos:
Morten Frihagen, direktør i Dansk Håndværk
Tlf./sms: 29 37 84 88, e-mail: mf@dhv.dk
Hent viste foto til fri brug med denne pressemeddelelse – klik her