Medlemstilbud: Gratis sparring gennem Coronakrisen

SMVdanmark har indgået samarbejde med initiativet MODCORONA, hvor en gruppe erfarne erhvervsledere gratis vil dele deres viden, kompetencer og ideer med virksomheder, der har brug for hjælp til at komme styrket igennem krisen.

For medlemmer:
Hvordan har krisen påvirket jeres virksomhed.

Har i ordrer nok eller kniber det. Hjælp os ved at svare på 5 spørgsmål – det tager mindre end 1 minut.

Klik her – giv dine svar senest 6/6

Det betyder at du som medlem af Dansk Håndværk kan benytte tilbuddet.

Bag initiativet står blandt andre Stine Bosse, Morten Ballisager og Anders Heide Mortensen. Derudover støttes initiativet af lang række enkeltpersoner, såsom Jesper Buch, Alfred Josefsen, Per Thau, Merete Eldrup, Claus Bindslev, Per Bank, Anders Vad Dons og Mia Wagner.

Initiativet består af mere end 35 erhvervsledere, der kan rådgive inden for strategi, ledelse, økonomi, distribution, produktion, HR, kommunikation, salg- & markedsføring, eksport, digitalisering og mange andre aspekter af det at drive virksomhed.

Sådan kommer du videre
Kan din virksomhed som medlem af Dansk Håndværk have glæde af rådgivning og sparring, så se mere på www.modcorona.dk. Under menupunktet ”Find en rådgiver” findes en oversigt over og profiler på erhvervslederne, der tilbyder råd og sparring. Du skal oplyse at du er medlem af Dansk Håndværk og dermed af SMVdanmark, for at kunne benytte tilbuddet.