GÅ HJEM-MØDE:
Sådan undgår du at blive brugt som ’bank’ af store kunder!

Er du en af de mange, der kæmper med at få store kunder til at acceptere en fair betalingsfrist? På SMVdanmarks gratis gå hjem-møder bliver du klogere på dine muligheder og rettigheder. Kom og hør om betalingsfrister, kontraktforhandling og hvordan du sikrer en sund likviditet i din virksomhed.

Mange store virksomheder kræver, at deres mindre leverandører accepterer betalingsfrister på 2-4 måneder efter leveret arbejde. Leverandøren bliver reelt brugt som bank og må selv håndtere de udfordringer, det giver for virksomhedens likviditet at skulle vente længe på betalingen.

I SMVdanmark arbejder vi for en lovændring der sikrer en kortere og mere fair betalingsfrist på maks. 30 dage. Og for at sikre, at mindre virksomheder har optimale betingelser for at drive og udvikle deres forretning. Det kan være svært uden en sund likviditet og adgang til kapital, og derfor afholder vi nu en række gratis gå hjem-møder om netop betalingsfrister og likviditet:

  • Hvad er reglerne helt præcist for betalingsfrister og sene betalinger?
  • Hvad skal du være opmærksom på, når du forhandler kontrakter med store kunder?
  • Hvordan kan du styre din likviditet, og hvilke muligheder er der for at skaffe finansiering?

Gå hjem-møderne varer 2 timer og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs og udveksle erfaringer med andre. Deltagelse er gratis. Der er foreløbig arrangeret to møder:

Tid og sted:
Onsdag den 3. april 2019, kl. 15.00 – 17.00
SMVdanmark, Islands Brygge 26. 2300 København S
Program for København kan downloades her i PDF-format

eller

Tirsdag d. 9. april 2019, kl. 16.00 – 18.00
IDA Nord, Vestre Havnepromenade 9, 9000 Aalborg
Program for Aalborg kan downloades her i PDF-format

Tilmelding:
Du tilmelder dig via dette link til SMVdanmarks hjemmeside, hvor du også kan læse mere.