Konference d. 21. marts: Fremtidens innovative bygge- og anlægsbranche

Danmark vil være kendt for innovative, værdiskabende og konkurrencedygtige bygge– og anlægsprojekter i verdensklasse!
Hvilke barrierer er der for at opfylde målet, hvilke behov har bygherrerne og hvordan udfolder vi det store potentiale i den danske bygge– og anlægsbranche helt konkret?

Den 21. marts 2018, stiller Innovationsnetværk Femern Bælt skarpt på fremtidens innovative bygge– og anlægsprojekter, i samarbejde med CLEAN og InnoBYG. Der er fokus på store byggeprojekter samt anlægsprojekter på konferencen, som også går tæt på bygherrernes ønsker og behov og på forretningsudvikling og behovsforståelse hos leverandørerne. Der er desuden fokus på en række konkrete områder, hvor udviklingen er i fuld gang, herunder Build 4.0 og cirkulær økonomi.

Konferencen er bl.a. baseret på resultaterne af et workshopforløb fra 2017/2018, hvor en række store danske bygherrer og SMV’er har deltaget og arbejdet med fremtidens innovative løsninger i byggeriet. Mød blandt andre Femern A/S, Region Sjælland, Bygningsstyrelsen, Carl Ras, Mammoet og Teknologisk Institut.

Praktisk info

Konferencen afholdes den 21. marts 2018 fra 10.00- 16.15 (morgenmad og registrering fra kl. 9.30), på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, indgang 1, konferencesalen.
Tilmeldingsfrist er den 19. marts kl. 12. Det er gratis at deltage, men der er no-show gebyr på kr. 500,-  så husk at melde fra, hvis du er tilmeldt og bliver forhindret i at deltage.

Læs mere og se programmet her.