Hvordan fremstår din virksomhed digitalt?

Firmarating er et nyt onlineværktøj, du bl.a. kan bruge til at se hvordan din virksomhed klarer sig i forhold til andre virksomheder i samme branche. Værktøjet er gratis og kan bruges af alle.

Firmarating.dk giver dig værdifuld indsigt i, hvordan din virksomhed klarer sig på en lang række områder.

Hvor sund er din virksomhed?

Firmarating.dk kan virksomheder se, hvordan de klarer sig økonomisk, da platformen automatisk trækker og vurderer virksomhedens seneste regnskab. Ved at se på virksomheden fra mange forskellige vinkler, måler Firmarating.dk virksomhedens samlede succes. Det betyder, at du kan se, på hvilke områder din virksomhed klarer sig godt, og hvor der eventuelt er plads til forbedringer.

Er dine kunder og leverandører tilfredse?

Det er vigtigt at finde de rette samarbejdspartnere, når større projekter skal sikres leveret i en god kvalitet, eller når samarbejdet skal foregå over længere tid. Derfor kan Firmarating bruges til, både at udarbejde kundevurderinger og leverandørvurderinger således at samarbejdspartnere, hvad enten du er kunde eller leverandør, kan give hinanden tilfredshedsvurderinger. Dermed er det nemt at blive klog på om serviceniveauet og virksomhedens måde at drive forretning på er i overensstemmelse med forventningerne, samt vise nye kunder, at jeres virksomhed levere godt håndværk.

Tiltræk nye medarbejdere

Firmarating vil gerne give din virksomhed mulighed for at vise, at I er en super arbejdsplads. Derfor kan du bruge Firmarating.dk til at udarbejde medarbejdertilfredshedsvurderinger. Disse kan herefter vises frem til omverdenen så potentielle kandidater kan se, at I er en virksomhed hvor der er et godt arbejdsmiljø, gode udviklingsmuligheder samt gode kollegaer.

Gratis værktøj til markedsføring

Firmarating kan bruges af alle virksomheder såvel store som små. Du kan gennemføre alle målinger gratis, se andres resultater og sammenligne dig med andre i din branche. Samtidig kan du bruge Firmarating.dk til at vise, hvem din virksomhed er og hvad den står for. Fremhæv selv din rating på din hjemmeside, eller henvis til din personlige Firmarating side.

Prøv firmarating.dk og begynd rejsen mod gode samarbejdspartnere, nye medarbejdere og nye kunder

Om Firmarating

Firmarating er et nystartet ratingselskab, der tror på, at man er nødt til at udføre en helhedsvurdering af en virksomhed for at kunne sige, hvor godt den klarer sig. Regnskabstal er vigtige, men de kan ikke stå alene. For at få det fulde billede af, hvor godt det går, er man nødt til at måle på mange forskellige områder – eksempelvis kunder, medarbejdere og leverandører.