Hjælp til APV, besøg af arbejdstilsynet og lovpligtig arbejdsmiljøorganisation

Skal du udarbejde en APV, forberede dig til tilsynsbesøg, etablere den lovpligtige arbejdsmiljøorganisation eller finde den rigtige arbejdsmiljørådgiver?

Så kan du få hjælp af 4 guides, som du finder på Arbejdstilsynets hjemmeside. De viser trin for trin hvad virksomheden skal gøre og hvordan du overholder reglerne på fire centrale områder.

De 4 nye guides

De nye guides bryder de forskellige opgaver ned i simple trin og giver tips og værktøjer til, hvordan du bedst kommer i mål, så virksomheden overholder arbejdsmiljølovens krav og finder den rigtige løsning til virksomheden.

De 4 guides handler henholdsvis om:

  • At forberede sig til besøg af Arbejdstilsynet
  • At etablere den lovpligtige arbejdsmiljøorganisation
  • At finde den rigtige arbejdsmiljørådgiver
  • At komme i mål med APV arbejdet

Målet med de nye guides er at gøre det lettere for virksomhederne at styrke arbejdsmiljøarbejdet og overholde reglerne i en række centrale situationer – ved at stille relevant viden og digitale værktøjer til rådighed med udgangspunkt i bestemte situationer.

På at.dk vil der løbende komme flere guides, som vil give virksomhederne hjælp trin for trin til at opfylde forskellige krav i lovgivningen. En guide til den kemiske risikovurdering er på vej.

Find de fire nye guides her: