Håndværksmestre fra hele landet samles fredag i Odense

– Ledelse af medarbejdernes talent og vækst efter Corona er hovedtemaer, når arbejdsgiverne i blandt andet de udførende håndværksvirksomheder fredag samles til Håndværkets Dag i Odense.

Efter en pause på halvandet år er Håndværkets Dag nemlig tilbage. En tradition, hvor arbejdsgiverne i de små og mellemstore håndværksvirksomheder mødes for at netværke og få inspiration til udvikling af deres virksomheder.

– Corona aflyste arrangementet sidste år og i foråret udskød vi Håndværkets Dag til september, så vi ikke risikerede at nogle af vores knapt 1000 medlemsvirksomheder skulle bringe smitte til hinanden. Men stort set alle har været forskånet og nu er vi så langt, at vi kan se fremad, fortæller Morten Frihagen, direktør i Dansk Håndværk, som står bag arrangementet.

Håndværkets Dag er samtidigt arbejdsgiverforeningens generalforsamling, hvor mestrene i år får inspiration til, hvordan de udvikler den talentmasse, der er i deres virksomheder. Dagen byder også på fortællingen om, hvordan man vender dagligdagens frustrationer til noget konstruktivt.

– Men Håndværkets Dag er i høj grad virksomhedernes egen. Derfor lægger vi vægt på at mestrene får lejlighed til at udveksle erfaringer, danne netværk og finde inspiration hos hinanden. Som udførende virksomheder i byggeriet har de brug for en organisation og et mødested, der passer til dem og til deres størrelse. Det er først og fremmest det, vi har skabt med den årlige tradition, understreger Morten Frihagen.

Ordentlighed og faglig kvalitet
Dansk Håndværk er arbejdsgiverorganisation for små og mellemstore virksomheder indenfor byggeri, træindustri og klassiske håndværk. Med krav om ordentlighed og faglig kvalitet til dem, der vil være medlem.

Hovedparten af de knapt 1000 medlemsvirksomheder arbejder indenfor tømrer, snedker og murerområdet, men foreningen dækker også industriel fremstilling af eksempelvis vinduer eller møbeldele og en række andre fagområder med tilknytning til træ som materiale – fra grossistleddets savværker til møbelpolstrere med salg til private.

Håndværkets Dag afholdes fredag den 3. september kl. 10 til 17 på Frederiks VI´s Hotel i Odense, med efterfølgende festmiddag.

——————————–
Yderligere oplysninger
Morten Frihagen, direktør i Dansk Håndværk
Tlf./sms: 29378488, e-mail: mf@dhv.dk