Gratis live-demo af nyt bæredyghedsværktøj

Valified er et enkelt værktøj, der udarbejder en digital rapport om bæredygtighed. Du registrerer virksomhedens egne tal, og kun dem der er relevante. Du vælger selv til og fra og skriver en forklaring, hvis der er brug for det.

Med Valified bliver det langt lettere for små og mellemstore virksomheder at imødekomme de stigende krav om rapportering overfor kunder, myndigheder og samarbejdspartnere. Valified gør det nemmere at skabe overblik over data, og så bliver det samtidig nemt at arbejde målrettet med virksomhedens grønne omstilling.

SMVdanmark har indgået samarbejde med Valified, og fra 1. januar 2023 kan du abonnere på Valifieds digitale løsning via dit medlemskab af Dansk Håndværk og hermed SMVdanmark. Derudover kan du gratis deltage på to intro-webinarer i uge 1.

Bliv vist rundt i værktøjet
På webinaret kan du se, hvor nemt det er at bruge Valifieds værktøj, og du kan høre mere om, hvorfor det er vigtigt at kunne dokumentere virksomhedens bæredygtighed i fremtiden. Herudover vil politisk konsulent hos SMVdanmark Jacob Stendevad fortælle om, hvor de nye regler og forordninger kommer fra, og hvornår man forventer, at de rammer de små og mellemstore virksomheder i form af skærpede krav til dokumentation.

For mere information og tilmelding: Bæredygtighed og bedre bundlinje: En live-demo af Valifieds bæredygtighedsværktøj

Læs mere om Valified hos SMVdanmark: Valified – digital rapport om bæredygtighed