Garantiordning: Sådan får du kunder med logoer og grafik.

Hent de nye logoer og fortæl dine kunder, at de får en særlig fordel.

Som medlem af Dansk Håndværk er du dækket af garantiordningen. Det er ikke kun en fordel for dig, men også for dine private kunder. Derfor skal du naturligvis reklamere med det.

Det kan du blandt andet gøre ved at bruge logoerne for garantien på eksempelvis dit brevpapir og fakturaer, din netside, dine e-mails og alle andre steder, hvor dine kunder ser dit firmanavn.

Nedenfor finder du logoerne klar til download og vores forslag til, hvordan du bruge dem, så du signalerer at du er en seriøs håndværker og at dine kunder får et ekstra sikkerhedsnet. Et enkelt af logoerne er i jpg-format mens de øvrige er i png-format (et format du frit kan skalere op og ned på en netside uden tab af kvalitet, men som ikke alle grafikprogrammer kan håndtere)

Du skal blot klikke på “download …” nedenfor ved de logoer du vil hente og så gemme dem på din egen computer.

Brug logoerne fra Dansk Håndværk og for garantiordningen:

  • På det du sender til kunder på papir, f.eks. på brevpapir, fakturaer, brochurer mm. Indsæt Dansk Håndværk Garanti-logoet så kunderne kan se, at du er omfattet af garantien.
  • På din netside. Opret en underside eller en tekstboks på forsiden af din hjemmeside, hvor du kort beskriver hvad det betyder, at du er omfattet af Dansk Håndværk Garanti.
  • I din signatur når du sender e-mails. Indsæt fx teksten ”Vi er dækket af Dansk Håndværk Garanti” under dine kontaktinformationer sammen med garanti-logoet og link til den tekst på din netside, hvor dine kunder kan læse mere.
  • På arbejdstøj, hvis du får lavet T-shirts, jakker eller anden beklædning med dit firmanavn.
  • På visitkort, firmastemplet og lignende.
  • På de sociale medier, så dine kunder og kontakter kan se at du er omfattet af garantiordningen. Lav fx et opslag hvori du kort beskriver, hvad garantiordningen omfatter.
Få mere inspiration – læs også de andre artikler om markedsføring med garantiordningen:

 

Download logoer til brug på brevpapir, netside, e-mail, firmatøj mm.

Hent logoer i særligt format til f.eks. trykkerier (eps- og pdf-format)