Fredag lærer Håndværkere at blive vindere

Ledere af landets håndværksvirksomheder får fredag inspiration, til hvordan de skaber en vinderkultur i deres virksomhed.

For mens nogen først og fremmest går på arbejde for at tjene til dagen og vejen, brænder andre for deres arbejde. Og når det endda lykkes at få medarbejderne til at være lige så engagerede som mester selv, så er den arbejdsglæde det skaber er guld værd for virksomheden.

Hvordan man som leder skaber den vinderkultur er rammen om dette års Håndværkets Dag, der i år afholdes på Comwell i Korsør.

Så når serieiværksætter Jonathan Løw, som den første træder frem på podiet, for at inspirere de mange mestre, der traditionelt deltager i konferencen, er overskriften naturligvis ‘Sådan skaber du en vinderkultur i din virksomhed’.

Men dagen byder også på fortællingen om, hvordan man får succes, når man går nye veje med firmaet og om hvordan man skaber rammerne for at virksomheden kan trives og udvikle sig i forhold til de krav omgivelserne stiller.

Ud over inspiration fra oplæg og debat er der som altid tid til at deltagerne kan netværke med kolleger eller få et råd på tomandshånd fra de faglige og juridiske eksperter, der er til rådighed hele dagen.

Håndværkets Dag arrangeres af arbejdsgiverorganisationen Dansk Håndværk.