Få hjælp til din virksomheds ejerskifte

Med Ejerskifte PRO får du lavpraktisk hjælp og op til 100.000 kr. i tilskud til at forberede dit ejerskifte, så det bliver en succes for både dig, for køberen og for din virksomhed i mange år frem.

Via Ejerskifte PRO får du sparring fra en erfaren forretningsudvikler der hjælper dig med gøre klar til et ejerskifte, så både du og virksomheden kommer godt videre.

Samtidigt kan du få tilskud på op til 100.000 kr. til køb af privat rådgivning. Tilskud gives kun til strategisk rådgivning, analyse og indsamling af viden til at professionalisere virksomheden gennem en nedskreven ejerskifteplan.

Med SMVpro får du:

• Status på, hvor parat din virksomhed er til et ejerskifte
• Kortlægning af din indsats frem mod et ejerskifte
• Professionel rådgivning til processen
• 50% i tilskud til køb af privat rådgivning (op til 100.000 kr. i tilskud)
• Lavpraktiske værktøjer til at sikre din virksomheds ejerskifte
• En udførlig ejerskifteplan i samarbejde med din rådgiver

For at deltage skal du være ejerleder i en virksomhed med 3-50 ansatte og have et dansk CVR-nr. Din virksomhed skal desuden have eksisteret i minimum 3 år.

Praktisk info:


Læs mere:
Om tilbuddet i dette infoark (pdf-fil åbner i nyt vindue)
Pris: Der er et deltagergebyr på 5% af rådgiverkøbet.
Kontakt: Koordineres af Erhvervshus Sjælland: Carsten Holløse cho@ehsj.dk tlf: 4188 6626
Læs mere på: https://smvpro.dk/
SMV PRO: Drives af de seks Erhvervshuse, SMVdanmark og Center for Ejerledede Virksomheder på CBS-Copenhagen Business School.

Som medlem af Dansk Håndværk er du automatisk også medlem af SMVdanmark og kan derfor benytte dig af en række af de tilbud de udbyder. Du kan se flere på https://smvdanmark.dk/


Ekstra inspiration om generationsskifte eller salg.

Vil du allerede nu have mere inspiration til hvordan man griber et salg eller en overdragelse af virksomheden an og hvad man bør gøre i den fase af salgsforberedelserne. så kan du læse nedenstående 3 artikler fra Dansk Håndværk.

Hver af artikler efterfølges af 5 gode råd, der i punktform opsummerer de skridt, man skal igennem fra planlægning over forberedelse af virksomheden til selve salget og den tidligere ejers opgaver i perioden derefter.