Få 100.000 kr. til rådgivning om digitalisering eller e-handel

Ny pulje åbner for ansøgninger d. 16. april kl. 09.00. og da tilskud gives efter først-til-mølle-princippet og efterspørgslen plejer at være stor, er det en god idé at have din ansøgning klar, når puljen åbner. Puljen er samlet på 20 mio. kr.

Om SMV

Digital er et samlet program, der hjælper til digital omstilling og med at styrke online salg via programmets E-Handelscenter. Programmet indeholder en række tilbud om tilskud til indkøb af privat rådgivning, innovative sprint- og kompetenceforløb, sparring og netværk samt vejledning om regulering og konkurrencevilkår.

SMV:Digital er en del af regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst og skal fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Programmet løber i perioden 2018-2021.

Læs om SMV:digital her

Nedenfor kan du se de to forskellige muligheder, du kan søge tilskud til.

Tilskud til privat rådgivning til digital omstilling

Skal virksomhedens vækst og konkurrenceevne styrkes gennem digital omstilling kan du ansøge om tilskud på 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning, der hjælper dig til at gennemføre en digital omstilling.

Tilskuddet er for dem, der har en idé om, at digitalisering kan hjælpe med at imødegå en udfordring eller gribe en mulighed og forbedre virksomheden, men har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre det digitale projekt.

Dit projekt kan have en afklarende karakter, hvor du fx ønsker at finde løsninger, der er relevante for din konkrete udfordring eller for at finde potentiale og se hvad business casen er ved at investere.

Du kan også få rådgivning til implementering og teknisk integration af ny teknologi, så du er sikker på at du indkøber præcist det, du har brug for og bedst muligt høster gevinsterne ved investeringen.

Find ansøgningsskema her

Tilskud til privat rådgivning til udvikling af e-handel

Vil du styrke virksomhedens vækst og konkurrenceevne gennem e-handel, kan du ansøge om tilskud på 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning, der hjælper dig til at styrke e-handel i din virksomhed.

Tilskuddet er for dem, der har en idé om, der har en idé om, hvordan et udviklingsprojekt inden for e-handel kan styrke virksomhedens konkurrenceevne og salg, men har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre det digitale projekt.

Du kan fx have behov for rådgivning til afdækning af potentialer i og konkrete muligheder for investering i nye e-handelsløsninger og/eller hjælp til at indkøbe og sikre en effektiv implementering og teknisk integration af ny e-handelsteknologi i din virksomhed.

Find ansøgningsskema her