Dansk Håndværk optrapper juridisk rådgivning

Flere tilbud og bredere vidensdækning er nøgleordene, når Dansk Håndværk over de kommende to måneder udvider rådgivningstilbuddene til deres medlemmer.

– I forbindelse med medarbejderskift, har vi valgt at sætte ekstra fokus på byggerådgivning, så medlemmerne får mulighed for at vælge imellem flere rådgivere med hver deres speciale, fortæller direktør i Dansk Håndværk, Morten Frihagen.

Organisationen er derfor gået i samarbejde med Håndværksrådets jurister om direkte rådgivning indenfor bygge- og udbudsret, og kontrakter m.m., så medlemmerne fra februar har mulighed for ikke alene at få hjælp fra Dansk Håndværks egne jurister, men også benytte den viden som juristerne, Jeppe Rosenmejer og Celia Guldhammer fra Håndværksrådet, besidder.

Ny jurist i Dansk Håndværk

Samtidigt ansætter Dansk Håndværk selv en ny jurist, der skal fokusere på arbejdsmarkedsret og personalejura. Det bliver Lykke Lilly Johansen, der er uddannet advokat. Lykke kommer fra en lignende stilling i Dansk Industri og har tidligere arbejdet i Dansk Golf Union og som dommerfuldmægtig ved Retten i Næstved og Glostrup. Lykke Lilly Johansen starter i Dansk Håndværk den 1. marts 2017.

Ændringerne kommer samtidigt med at Dansk Håndværks advokat, Jeppe Uldall Thomsen, efter 3 år i organisationen, har valgt at prøve kræfter med jobbet som in-house advokat hos en af landets største byggevirksomheder. Jeppe Uldall Thomsen starter som advokat i Kemp & Lauritzen A/S fra februar.

– Medlemmerne har været meget glade for den kyndige rådgivning som Jeppe har givet i årenes løb, og vi ville gerne have fortsat samarbejdet. Men jeg kan godt forstå, at muligheden for at prøve kræfter med nye opgaver trækker.  Til gengæld har vi så mulighed for at benytte skiftet til at strukturere om  på vores rådgivning, så Lykke Lilly Johansen, der starter hos Dansk Håndværk den 1. marts, får et skarpere fokus på arbejdsmarkedsret og personalejura. Det er nemlig også et område, som medlemmerne finder vigtigt, forklarer arbejdsgiverdirektøren.

Medlemmerne af Dansk Håndværk er automatisk også medlemmer af Håndværksrådet og kan benytte deres tilbud, men med det nye samarbejde udvides denne service altså yderligere.

————————————————————————–
Yderligere oplysninger

Morten Frihagen, Direktør i Dansk Håndværk Tlf: 29 37 84 88