Dansk Håndværk med i finalen til Procesprisen 2022 med projektet Kort & Godt

Nyt Hospital Nordsjælland, Børnehuset Svanen i Gladsaxe og procesværktøjet Kort & Godt fra Dansk Håndværk er årets finalister til Procesprisen, der hædrer de organisationer, projekter og samarbejder, som går et ekstra skridt for at skabe gode processer i byggeriet.

Den 10. november kåres årets vinder af Procesprisen, og blandt de tre finalister er Dansk Håndværks procesværktøj Kort & Godt. Værktøjet handler om at om fremme samarbejdet, skabe bedre byggeprocesser, større arbejdsglæde og højere effektivitet. Allerede fra første færd skal elever i byggebranchen lære at se deres opgave som en del af en større helhed ude på en byggeplads. Dansk Håndværk har derfor med Mads Okking som projektleder udviklet et simpelt undervisningsmateriale med det formål at skabe gode byggevaner fra start. Projektet er støttet af Grundejernes Investeringsfond og Boligfonden Kuben.

”Kort & Godt er et vigtigt projekt og et initiativ, vi har manglet i branchen, hvor unge nyuddannede byggefolk sendes ud i siloer uden tilstrækkelig forståelse for den sammenhæng de indgår i. Værktøjet er bygget op som en række enkle spørgsmål, de unge skal stille sig selv, så de får afklaret opgaven, evalueret på opgaven og tænkt næste skridt ind,” siger Morten Skaarup Jensen.

Læs mere om Procesprisen 2022, som Boligfonden Kuben og Lean Construction-DK Netværket står bag