Bygningsreglementet – krav og muligheder

Bygningsreglementet – krav og muligheder.  

Vær opmærksom på, at du nu på torsdag den 15. november 2018, kl. 15.00 – 18.00 har muligheden for at deltage i et spændende arrangement på Comwell i Køge, omkring Bygningsreglementet – krav og muligheder. 

Arrangementet er GRATIS. OBS! tilmeldingensfristen er senest den 13. november 2018. 

Formålet med arrangementet er inspirere deltagerne til at se mulighederne fremfor begrænsningerne med anvendelse af de nye krav til Bygningsreglementet. Det gælder både på bygnings- og komponentniveau. Der snakkes primært nybyggede boliger, men en del viden vil uden videre kunne henføres til andre bygningstyper, eksempelvis erhvervsbyggeri.

Du vil også blive præsenteret for, hvilke fremtidige krav, der må forventes at komme af inden for byggebranchen. Har vi nået grænsen for, hvilke energikrav, der stilles til bygninger og inden for hvilke områder kan man forvente skærpelser i fremtiden? Hør om status med bæredygtighed, indeklima og automatik i byggerier og bliv klædt på til fremtiden.

Målgruppen for mødet er leverandører til bygge- og anlægssektoren – sælgere og produktudviklere, der leverer nyskabende og innovative produkter til den offentlige sektor.

Læs mere her og tilmeld dig strakstilmeldingensfristen er senest den 13. november 2018