Bliv mere synlig: Kom på Energistyrelsens Håndværkerliste

Energistyrelsens Håndværkerliste er en del af siden sparenergi.dk, hvor forbrugerne får mulighed for at finde en lokal håndværker til deres energieffektiviserende opgaver. Din virksomhed kan komme på listen, fordi du er medlem af Dansk Håndværk og dermed er omfattet af en garantiordning.

Håndværkerlisten er et værktøj til de forbrugere, der søger en håndværker, som kan hjælpe dig med at energioptimere deres bolig. Håndværkerne på listen bruger de såkaldte energiløsninger, som anviser, hvordan man korrekt udfører en energirigtig forbedring af boligen. Alle håndværkere på listen er derudover omfattet af en garantiordning. Listen er oprettet og vedligeholdes af Energistyrelsen.

Som medlem af Dansk Håndværk kan din virksomhed blive en del Håndværkerlisten, fordi du dermed er omfattet af Dansk Håndværk Garanti.

Håndværkerlisten er en del af sparenergi.dk, hvor forbrugere kan finde tips og tricks til bl.a. forbrug, varmeforbrug og energiløsninger i hjemmet og på arbejdspladsen. Det er dermed en side, der er besøgt af mange og en god platform at være repræsenteret på.

Tilmeld dig listen her: Tilmeld dig håndværkerlisten

Se Håndværkerlisten