Få succes med digital markedsføring – med en digital koordinator

Styrk din digitale indsats, og skab vækst online nu og her ved at blive matchet med en af de dygtige digitale koordinatorer fra Københavns Erhvervshus.
Vi ved at det kan være en udfordring at holde overblik over din virksomheds digitale markedsføring. For at have en synlig online tilstedeværelse kræver det tid og ressourcer, som kan være svært at tage fra den daglige drift.
Netop dét kan en digital koordinator hjælpe dig med.

Dét kan en digital koordinator gøre for din virksomhed

Helt konkret har en digital koordinator i tre uger arbejdet intensivt og hands-on med at forbedre sine digitale kompetencer med målsætningen om at hjælpe virksomheder som din med at skabe trafik til hjemmesiden, bruge sociale medier og lægge en plan for din digitale indsats.

En digital koordinator kan bl.a. hjælpe din virksomhed med at:

  • Opsætte og redigere en hjemmeside
  • Udvikle en digital strategi
  • Lave indhold til dine platforme, heriblandt hjemmeside og sociale medier
  • Lave søgemaskineoptimering (SEO)
  • Lave budgetplanlægning
  • Analysere webdata fra din hjemmeside i Google Analytics
  • Opsætte betalt annoncering via Google Ads og sociale medier

Deltag på en online matchmaking-event og mød din kommende digitale koordinator

Københavns Erhvervshus giver dig sammen med Google Succes Online en unik mulighed for et online matchforløb med digitale koordinatorer, der er skræddersyet til dine behov.

Matchforløbet bliver sat op, når du har tid, og du vil blive præsenteret for et antal kandidater, som er udvalgt specielt til din virksomhed.

Finder man en kandidat, man gerne vil have, kan man enten ansætte vedkommende på almindelig vis (ikke nødvendigvis fuldtid).
Hvis man lige vil se funktionen i spil og kandidaten an, kan man benytte sig af støttede ansættelsesordninger som virksomhedspraktik eller løntilskud.
Du får kyndig vejledning i forskellige ansættelsestyper af Københavns Erhvervshus’ virksomhedskonsulenter.

Skal du med? Det er gratis og først til mølle, men kræver tilmelding.

Det er nu, det gælder om at styrke kunderelationer og fremhæve dine produkter og services online – kunderne er nemlig mere digitale end nogensinde før.
Tilmeld dig her: https://googlesuccesonline.dk/event/matchmaking-koebenhavn

Vær med til virtuelt arrangement på mandag d. 18 maj

-og hør mere om hvad en digital koordinator kan gøre for dig.

Du kan se med live, hvor det passer dig, og få svar på spørgsmål direkte ved at deltage i chatten på YouTube. Mød topfolk fra Google, Københavns Kommune samt kyndige virksomhedskonsulenter fra Københavns Erhvervshus, der sidder klar ved tasterne til at hjælpe dig.
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.