Massage og trivsel på arbejdspladsen

Glade og tilfredse medarbejdere er typisk også lig med effektive medarbejdere.

Tømrermester Peter Skrydstrup fra Visby vil gerne gøre lidt ekstra for sine medarbejdere for at vise at de er påskønnede. Derfor har Peter inviteret massør Mette Träger Lund forbi virksomheden, til at give en behandling til samtlige medarbejdere.

”Vi vil gerne passe på vores medarbejdere” siger Kis Skrydstrup, som er mesters hustru og ansat på kontoret. ”De skal synes det er rart at være her, og de skal vide vi er glade for deres indsats. Og måske kan en behandling hos Mette ligefrem være forebyggende rent sundhedsmæssigt”. 

Glade medarbejdere

Medarbejderne har taget godt imod initiativet. En af dem er tømrer Kent Andresen, som tilfældigvis havde døjet med rygproblemer da massøren lagde vejen forbi virksomheden. ”Det er en fysisk hård branche, og det er da rart at blive banket en tur igennem” siger en tilfreds Kent. ”Man føler sig værdsat, og som mere end bare et ansættelsesnummer. Det er et fint personalegode, og jeg tænker da også det kan være forebyggende fx mod rygproblemer” fortsætter tømreren.

Værdien overgår kroner og ører

Ideen er win-win for alle parter, for selvom behandlingerne er en udgift for virksomheden, mener Kis at den menneskelige værdi ved initiativet langt overgår den økonomiske.
”Vi kan mærke på vores medarbejdere at de føler sig glade og trygge, og jeg får da også flere ”opadvendte tommelfingre” fra vores folk når de passerer kontoret”, fortæller Kis.
Der er ingen tvivl om at de ansatte værdsætter omtanken fra mester og hans hustru, og det skaber et behageligt arbejdsmiljø og en god stemning på arbejdspladsen.

Udover at gøre lidt ekstra for medarbejderne er håbet at behandlingerne kan forebygge og behandle fysiske gener, og skulle Mettes varme hænder medføre at der kan undgås en sygedag eller to, er det bare en ekstra bonus.

Desuden er initiativet et glimrende eksempel på hvordan man potentielt kan fastholde sine gode medarbejdere, ved at ”gøre lidt udover det sædvanlige”.
Det er ikke nødvendigvis kun lønnen der afgør om en ansat er tilfreds med sin arbejdsplads.

Sundhedsordning

Husk at dine ansatte kan få behandling via PensionDanmarks sundhedsordning.
Læs mere om mulighederne her.