Undgå bøder – få overblik over dine tidsfrister til SKAT

Hent den smarte app fra RMINDR og kom på forkant med de frister, du som virksomhedsejer skal huske; fx moms, A-skat, årsregnskab, udvidet selvangivelse mm. RMINDR sender dig notifikationer forud for fristens udløb, så du undgår bøder og gebyrer fra de offentlige myndigheder. I pro-versionen kan du også se din virksomhedens skattekonto. 

RMINDR er en dansk udviklet applikation, som hjælper selvstændige med at huske virksomhedens frister. I 2022 blev 7.500 virksomheder tvangsopløst grundet manglende indberetning af årsrapport, og der blev givet personlige bøder til virksomhedsledelser for over 100 mio. kr. Som virksomhedsejer er der mange ting at holde styr på, men særligt frister for indberetning er vigtige, fordi konsekvenserne kan være voldsomme. Det var baggrunden for, at to unge iværksættere, Resat Durmisi og Mansour Bandri, hhv. revisor og advokat, udviklede RMINDR.

Med app’en kan du få overblik over følgende data, og du kan videresende notifikationer til din revisor:

  • Skattekonto
  • Årsrapport
  • Selvangivelse
  • Moms
  • A-skat
  • Lønsumsafgift

Sådan kommer du i gang
RMINDR-appen fås til både Iphone og Android og kan downloades i Appstore og Google Play eller via www.rmindr.io. App’en kan benyttes gratis. Hvis  du opgraderer til RMINDR Pro, får du som medlem i Dansk Håndværk rabat ved at kontakte RMINDR på info@rmindr.io og bruge rabatkoden: DH29.

Din pris vil være 29 kr. pr. måned ved at anvende rabatkoden DH29. (Pro-versionen koster normalt 39 kr. pr. måned.)

REMINDR