Krak / De Gule sider

Dansk Håndværk samarbejder med Krak 
– til fordel for dig

Dansk Håndværk samarbejder med Eniro Danmark om fordelagtige markedsføringsløsninger til dig som medlem. Eniro står bl.a. bag Krak og De Gule Sider.

Det betyder at du som medlem er synlig på krak.dk og dgs.dk (De Gule Sider) med Håndværkergaranti-ikonet. Ikonet fremgår af resultatsiden, og linker til Håndværkergaranti-ordningen. Dermed kan alle se at du er dækket af en garantiordning – uden at det har omkostninger for dig.

PRØV SELV: Søg på din egen virksomhed på krak.dk og se ikonet “Medlem af Håndværkergaranti” der fortæller at du er dækket af garantiordningen

Få hjælp til at optimere din annoncering på Krak

Du kan desuden vælge mellem attraktive medlemspakker, der hjælper med at øge effekten af markedsføringen af virksomheden, når du køber annoncering på Krak. Fremover vil det fx være muligt for kunderne i lokalområdet, at filtrere sig frem til de virksomheder, som er omfattet af Dansk Håndværks garantiordning.
Dansk Håndværks medlemmer kan i fremtiden forvente, at blive kontaktet af Kraks konsulenter, der vil informere om, hvad den nye samarbejdsaftale giver af muligheder.

Medlemspakker

Som medlem af Dansk Håndværk får du ved køb af en online-pakke på krak.dk tilbudt en særlig medlemspakke, der indeholder gratis ekstraprodukter.

Der tilbydes 2 varianter: Medlemspakke 1 og Medlemspakke 2

Køber du Profil 1 eller Profil 2 får du adgang til Medlemspakke 1:
Samlet værdi af gratis pakke kr. 12.546,-

Køber du Profil 3, Profil 4 eller Profil 5 får du adgang til Medlemspakke 2:
Samlet værdi af gratis pakke kr. 23.836,-


Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om medlemspakkerne er du altid velkommen til at kontakte Eniro/Krak på tlf. 88 38 38 00 eller på e-mail eniro@eniro.dk

Du kan også udfylde en kontaktformular ved at trykke her, og så vil du blive kontaktet af en af Eniros konsulenter.